হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
কনফর্ম তৌরবা অনৌবা কেসশিংগী ৭৫%দি রাজ্য/য়ু.তি. ১০দা কন্সেন্ত্রেত তৌদুনা লৈবা থেংনখি
24 SEP 2020 1:05PM by PIB Imphal
থংন-থংননা নুমিৎ তরুকনি শুবা ওইনা, কনফর্ম তৌরবা অনৌবা কেসশিংগী মশিং অসি নৌনা ফগৎখিবশিংগী মশিংদগী হন্থখি।
লৈবাক অসিদা হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা পুন্না অনৌবা কেস ৮৬,৫০৮ থেংনখি। কনফর্ম তৌরবা অনৌবা কেসশিংগী ৭৫%দি রাজ্য/য়ু.তি. ১০দা কন্সেন্ত্রেত তৌদুনা লৈবা থেংনখি
মহারাস্ত্রনা মসিগী লিস্ত অসিগী মকোক থংবদা অদুমক লেংদনা লৈরি। মহারাস্ত্র মথন্তনা ২১,০০০গী মথক্তা থেংনখি, মথংদা অন্ধ্র প্রদেশ অমসুং কর্নাতকানা মথংশিৎনা ৭,০০০ অমসুং ৬,০০০কী মথক্তা থেংনখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,১২৯ শিখিবগী রেজিস্তর তৌখি
কোবিদনা মরম ওইরগা হৌখিবা পুং ২৪দা শিখিবশিংগী ৮৩%দি রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগী ওইখি
মহারাস্ত্রনা ৪৭৯ শিখিবা থেংনখি মথংদা উত্তর প্রদেশ অমসুং পঞ্জাবনা মথংশিৎনা ৮৭ অমসুং ৬৪ থেংনখি।
ভারতনা লৈবাক শিনবা থুংনা মখোয়গী তেস্ত তৌবগী ইনফ্রাস্ত্রকচর অদু য়াম্না হেনগৎলকখ্রে। হৌজিক ফাওবদা সরকারগী ১০৮৯ অমসুং লনাইগী লেব ৭২৮ য়াওনা লেব ১৮১০ লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১১,৫৬,৫৬৯ পাংথোকখ্রে। তৌখিবা তেস্তশিংগী অপুনবা মশিং অদু ঙসি করোর ৬.৭৪ হেনখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES on COVID-19
75% of new confirmed cases found concentrated in 10 States/UTs
24 SEP 2020 1:05PM by PIB Delhi
For the sixth consecutive day, the number of new confirmed cases has been lower than the new recoveries.
A total of 86,508 new cases have been reported in the last 24 hours in the country. 75% of the new confirmed cases are concentrated in 10 States/UTs.
Maharashtra continues to top this list. It has alone contributed more than 21,000 followed by Andhra Pradesh and Karnataka with more than more than 7,000 and 6,000 cases respectively.
1,129 deaths have been registered in the past 24 hours.
10 States/UTs account for 83% of the deaths in the last 24 hours due to COVID.
Maharashtra reported 479 deaths followed by Uttar Pradesh and Punjab with 87 and 64 deaths, respectively.
India has substantially ramped up its testing infrastructure across the country. As on date, there are 1810 labs including 1082 government and 728 private labs.
11,56,569 tests were conducted in the past 24 hours. The total number of tests has crossed 6.74 cr today.