Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Suresh Angadi
23 SEP 2020 9:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Shri Suresh Angadi, MoS Railways.
The Prime Minister said, "Shri Suresh Angadi was an exceptional Karyakarta, who worked hard to make the Party strong in Karnataka. He was a dedicated MP and effective Minister, admired across the spectrum. His demise is saddening. My thoughts are with his family and friends in this sad hour. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী সুৰেশ অংগাড়িৰ মূত্যুত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
23 SEP 2020 9:50PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় ৰাজ্যিক ৰে’ল মন্ত্ৰী শ্ৰী সুৰেশ অংগাড়িৰ মৃত্যুত আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শোক প্ৰকাশ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে কয়, “শ্ৰী সুৰেশ অংগাড়ি আছিল এগৰাকী অনবদ্য কৰ্মকৰ্তা, যিয়ে কৰ্ণাটকত দলৰ স্থিতি শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত যথেষ্ট কষ্ট আৰু ত্যাগ স্বীকাৰ কৰিছিল। তেওঁ আছিল এগৰাকী নিষ্ঠাবান সাংসদ আৰু কৰ্মঠ মন্ত্ৰী, যিয়ে তেওঁৰ চৌপাশৰ সকলোকে প্ৰভাৱিত কৰি ৰাখিছিল। তেওঁৰ মৃত্যু নিতান্তই দূখজনক। তেওঁৰ পৰিয়াল, আত্মীয় স্বজন আৰু বন্ধুবৰ্গলৈ মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ঔঁম শান্তি।”