প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
লোকসভাৰ সাংসদ বালি দুৰ্গা প্ৰসাদ ৰাও গুৰুৰ দেহাৱসানত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
16 SEP 2020 8:35PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লোকসভাৰ সাংসদ বালি দুৰ্গা প্ৰসাদ ৰাওৰ দেহাৱসানত শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷ এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে কয়, ‘‘লোকসভাৰসাংসদ বালি দুৰ্গা প্ৰসাদ ৰাওৰ দেহাৱসানত শোক প্ৰকাশ কৰিছো৷ তেওঁ আছিল এজন অভিজ্ঞ নেতা যিয়ে অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ উন্নয়নত প্ৰভূত অৰিহণা আগবঢ়াইছিল৷ তেওঁৰ পৰিয়াল তথা শুভাকাংক্ষীসকললৈ মই মোৰ সমবেদনা প্ৰকাশ কৰিছো৷ ওম শান্তি৷’’

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Lok Sabha MP Balli Durga Prasad Rao Garu
16 SEP 2020 8:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Lok Sabha MP, Balli Durga Prasad Rao Garu.
“Saddened by the demise of Lok Sabha MP, Balli Durga Prasad Rao Garu. He was an experienced leader, who made effective contributions towards the progress of Andhra Pradesh. My thoughts are with his family and well-wishers in this sad hour. Om Shanti.”, the Prime Minister said.