Prime Minister's Office
PM condoles demise of Lok Sabha MP Balli Durga Prasad Rao Garu
16 SEP 2020 8:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Lok Sabha MP, Balli Durga Prasad Rao Garu.
“Saddened by the demise of Lok Sabha MP, Balli Durga Prasad Rao Garu. He was an experienced leader, who made effective contributions towards the progress of Andhra Pradesh. My thoughts are with his family and well-wishers in this sad hour. Om Shanti.”, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লোক সভাগী এম.পি. বালি দুর্গা প্রসাদ রাও গারুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
16 SEP 2020 8:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোক সভাগী এম.পি. বালি দুর্গা প্রসাদ রাও গারুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
“লোক সভাগী এম.পি. বালি দুর্গা প্রসাদ রাও গারু লৈখিদবা অসিনা ঐহাকপু ৱাহল্লে। মহাক অসি মধ্য প্রদেশপু চাউখৎহনবদা মশক থোকপা থৌদাং লৌরম্বা হৈ-শিংল্বা লুচিংবা অমনি। অসিগুম্বা অৱাবা মতম অসিদা ঐহাক্না মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং নুংশি-চানবশিংগী অৱাবদা শরুক য়ারি” হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।