Prime Minister's Office
PM condoles demise of Lok Sabha MP Balli Durga Prasad Rao Garu
16 SEP 2020 8:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Lok Sabha MP, Balli Durga Prasad Rao Garu.
“Saddened by the demise of Lok Sabha MP, Balli Durga Prasad Rao Garu. He was an experienced leader, who made effective contributions towards the progress of Andhra Pradesh. My thoughts are with his family and well-wishers in this sad hour. Om Shanti.”, the Prime Minister said.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଲୋକସଭା ସାଂସଦ ବଲ୍ଲି ଦୁର୍ଗା ପ୍ରସାଦ ରାଓ ଗାରୁଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
16 SEP 2020 8:35PM by PIB Bhubaneswar
ଲୋକସଭା ସାଂସଦ ବଲ୍ଲି ଦୁର୍ଗା ପ୍ରସାଦ ରାଓ ଗାରୁଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
“ଲୋକସଭା ସାଂସଦ ବଲ୍ଲି ଦୁର୍ଗା ପ୍ରସାଦ ରାଓ ଗାରୁଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ମର୍ମାହତ । ସେ ଜଣେ ଅଭିଜ୍ଞ ନେତା ଥିଲେ। ସେ ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶର ଅଗ୍ରଗତି ଦିଗରେ ପ୍ରଭାବଶାଳୀ ଅବଦାନ ରଖିଥିଲେ। ଏଭଳି ଦୁଃଖଦ ସମୟରେ ତାଙ୍କ ପରିବାର ବର୍ଗ ଏବଂ ଶୁଭେଚ୍ଛୁମାନଙ୍କ ପ୍ରତି ମୋର ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି”, ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି।