ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ঙাকশেল মন্ত্রীনা এরো ইন্দিয়া ২১গী ৱেবসাইৎ লোঞ্চ তৌখ্রে; এসিয়াগী খ্বাইদগী চাউবা এরোশোগী মফম বুকিং তৌবা হৌরে
11 SEP 2020 1:21PM by PIB Imphal
এরো ইন্দিয়া-২১গী ১৩শুবা থৌরম অসি ইং ২০২১গী ফেব্রুৱারি ৩দগী ৭ ফাওবা বেঙ্গালুরু, করনাতকাগী য়েলাহঙ্কাদা লৈবা এয়র ফোর্সকী স্তেসন্দা পাঙথোক্লগনি। ঙাকশেল মন্ত্রীনা নই-দিল্লীদা এরো ইন্দিয়া ২১গী ৱেবসাইৎ, https://aeroindia.gov.in , লোঞ্চ তৌদুনা মফমগী বুকিং তৌবগী হৌবগী অয়াবা পীখ্রে।
এরো ইন্দিয়া ২০২১গী ৱেবসাইৎ অসিনা এসিয়াগী খ্বাইদগী চাউবা এরোশো অসিগী শোক্ন-শম্নদবা ওনলাইনগী ইন্তর্ফেস অমা ওইগনি অমসুং মসিদা মন্ত্রালয়গী অনৌবা পোলিসী অমসুং খোঙথাংশিংগী ৱারোলগী মথক্তা লৈবাক অসিদা শাজবা এয়রক্রাফৎ অমসুং হেলিকোপ্তরশিংগী মওং মতৌগা মরী লৈনবা ৱারোল কয়া য়াওবতা নত্তনা একজিবিতর অমসুং থৌরম অসিবু য়েংবা লাক্কদবা মীওইশিংগী মরী লৈনবা ৱাফম কয়া অমা য়াওগনি। ঙাকশেল মন্ত্রীনা থৌরম অসিবু মাই পাকপা থৌরম অমা ওইনবা য়াইফ পাউজেলসু পীখি।
অহানবা লাকপদা খুদোংচাবা পীবদা য়ুম্ফম ওইদুনা একজিবিতরশিংনা মখোয়গী তঙাই ফদবগী মতুং ইন্না ওনলাইন্দা রেজিস্তর তৌবা অমসুং মফম বুক তৌবগী খুদোংচাবা ফংগনি অমসুং মরী লৈনবা শেল পীবগী থৌওংসু এরো ইন্দিয়া ৱেবসাইৎ অসিদা পাঙথোকপা য়াগনি। একজিবিতরশিংনা ওক্তোবর ৩১, ২০২০গী মমাংদা মফম বুক তৌবা মতমদা শেলগী দিস্কাউন্তসু ফংগনি।
কারবার তৌবা অমসুং থৌরম অসিবু য়েংবা লাকপা মীওইশিংনা করবার অমসুং মীয়ামগী নুমিৎশিংগী মনুংগী ইং ২০২১গী ফেব্রুৱারি ৩দগী ৭ ফাওবদা থৌরম অসি য়েংবগী তিকেৎশিং ৱেবসাইৎ অসিদগী ককপা য়াগনি। থৌরম অসিগী মতাংদা পাউ ফোঙনিংবা মীদিয়াগী মীওইশিংনা ৱেবসাইৎ অসিদা রেজিস্তর তৌবা য়াগনি। একজিবিতরশিং অমসুং য়েংবা লাকপা মীওইশিংনা ৱাহং হংবা অমসুং ফীদবেক পীবা য়ানবা ৱেবসাইৎ অসিদা অখন্নবা থৌওং অমসু য়াওহল্লে। থৌরম অসিবু তেক্ত কায়দনা পাঙথোকপা য়ানবা হকশেলগী হীরমদা লাক্লিবা মীওইশিংনা ইনগদবা কাঙলোনশিংসু ৱেবসাইৎ অসিদা পীরি।
ৱেবসাইৎ অসি শিজিন্নবদা লায়হল্লি অমসুং থৌরম অসিদা শোক্ন-শম্নদবা মওংদা য়েংবা য়াবগী খুদোংচাবা কয়া অমসু পীনবা পান্দম থম্লি অমসুং থৌরম অসিগী মতাংদা কান্নবা ই-পাউ কয়া ফংহন্দুনা অমসুং চৎলিবা লায়চৎ অসিগা মরী লৈনবা চেকশিন কাঙলোনশিং অমসুং থৌওংশিং কয়া থবক ওইনা পাঙথোক্তুনা থৌরম অসি য়েংবা লাক্লিবা মীওইশিংগী থাজবা হেনগৎহন্নবা থৌওংগী হীরমশিং ৱেবসাইৎ অসিদা য়াওরি।
নীংশিংবা য়াবদি ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা হন্দক্তা পাঙথোকখিবা লৈবাক অনিগী ৱারী শাবগী রসিয়া খোঙচত্তা এরো ইন্দিয়া-২১গী থৌরম অসিগী মতাংদা পল্লমখিবগা লোয়ননা ময়ায়থংবা এসিয়াগী লৈবাকশিং অমসুং রসিয়াগী ঙাকশেল মন্ত্রী অমসুং ইন্দস্ত্রীগী মীওই কয়া অমসু থৌরম অসি য়াওবা লাক্নবা বার্তোন তৌরম্লবনি।
দিফেন্সকী পোত্থোক পুথোকপগী সেক্রেতরী শারী রাজ কুমার অমসুং ঙাকশেল মন্ত্রালয়গী সেনিয়র ওফিসিএলশিংসু ৱেবসাইৎ লোঞ্চ তৌবগী থৌরম অসিদা শরুক য়াখি।

Ministry of Defence
Raksha Mantri launches Aero India 21 website; Space Booking Opens for Asia's Largest Aeroshow
11 SEP 2020 1:21PM by PIB Delhi
The 13th edition of Aero India-21 will be held at Air Force Station, Yelahanka, Bengaluru, Karnataka from 3rd to 07th February 2021. Raksha Mantri, Shri Rajnath Singh launched the Aero India 2021 website https://aeroindia.gov.in at New Delhi today giving the go ahead for space-booking.
Aero India 2021 website will be a contactless online interface for Asia’s largest Aeroshow and host all online services related to the event for both the exhibitors and visitors besides hosting informative content about Ministry of Defence’s recent policies, initiatives as also product profile of indigenous aircraft and helicopters. Raksha Mantri conveyed his best wishes for the success of the event.
Exhibitors will be able to register and book space online as per their requirements on a first-come first served-basis, and make all payments online on the Aero India website. Exhibitors can avail early bird discounts by booking space on the website before 31 October 2020.
Business and other visitors will be able to buy their tickets online on the website for visiting the show from 3rd-7th Feb 2021 during both business and public days. Media intending to circulate their publications as also media persons will be able to register on the website for coverage of the event. A query redressal and feedback mechanism has been incorporated in the website wherein exhibitors and visitors will be able to send their queries/comments. The health protocols that will be implemented to ensure a safe event will also be available.
The website will be interactive and aims to provide the first of the numerous contactless experiences at the show and will help build the participants' confidence towards the event being cognizant and in conformance with prevailing pandemic related guidelines and safeguards.
It may be recalled that during his recent visit to Russia in his bilateral discussions, Raksha Mantri Shri Rajnath Singh referred to the Aero India-21 show and invited participation of defence ministers and industry delegations of Russia and the central Asian Republic countries.
Secretary (Defence Production) Shri Raj Kumar and other senior officials of the MoD were also present on the occasion of the launch of the website.