ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ତେଲୁଗୁ ଅଭିନେତା ଜୟ ପ୍ରକାଶ ରେଡ୍ଡୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
08 SEP 2020 2:31PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତେଲୁଗୁ ଅଭିନେତା ଜୟ ପ୍ରକାଶ ରେଡ୍ଡୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ ଯୋଗେ ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ, “ଜୟ ପ୍ରକାଶ ରେଡ୍ଡୀ ନିଜର ନିଖୁଣ ଅଭିନୟ ଯୋଗୁଁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରଭାବିତ କରିଥିଲେ । ତାଙ୍କର ଦୀର୍ଘଦିନର ଅଭିନୟ ଜୀବନରେ ସେ ଅନେକ ସ୍ମରଣୀୟ ଭୂମିକାରେ ଅବତୀର୍ଣ୍ଣ ହୋଇଛନ୍ତି । ତାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଅଭିନୟ ଜଗତର ଅପୂରଣୀୟ କ୍ଷତି ଘଟିଛି । ମୁଁ ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ପ୍ରିୟଜନମାନଙ୍କୁ ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି” ।

Prime Minister's Office
PM condoles the death of Telugu actor Shri Jaya Prakash Reddy
08 SEP 2020 2:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi condoled the death of Telugu actor Shri Jaya Prakash Reddy. He tweeted “Jaya Prakash Reddy impressed everyone with his unique acting style. He played many memorable roles in his long career. The World of Cinema has become a lot poorer with his passing away. My thoughts are with his family and fans.”