প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তেলুগু এক্তর শ্রী জয়া প্রকাস রেদ্দীনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
08 SEP 2020 2:31PM by PIB Imphal
তেলুগু এক্তর শ্রী জয়া প্রকাশ রেদ্দীনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ত্বীৎ তৌখি, "জয়া প্রকাশ রেদ্দীনা মহাক্কী তোপ-তোপ্পা মওং মতৌনা মীপুম খুদিংবু শুমহৎখি। মহাক্কী শাংলবা কেরিয়রদা নাংশিংদুনা লৈহৌরগদবা শক্তম কয়া লৌরম্মি। মহাক্না লৈখিদবদা সিনেমাগী সংসার অসি অহাংবা অমা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।"

Prime Minister's Office
PM condoles the death of Telugu actor Shri Jaya Prakash Reddy
08 SEP 2020 2:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi condoled the death of Telugu actor Shri Jaya Prakash Reddy. He tweeted “Jaya Prakash Reddy impressed everyone with his unique acting style. He played many memorable roles in his long career. The World of Cinema has become a lot poorer with his passing away. My thoughts are with his family and fans.”