প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তেলেগু অভিনেতা জয় প্ৰকাশ ৰেড্ডীৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
08 SEP 2020 2:31PM by PIB Guwahati
তেলেগু অভিনেতা জয় প্ৰকাশ ৰেড্ডীৰ দেহাৱসানত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শোক প্ৰকাশ কৰিছে। এটা টুইটত তেখেতে কয় “স্বকীয় অভিনয় শৈলীৰ জয় প্ৰকাশ ৰেড্ডীয়ে সকলোকে মুগ্ধ কৰিছিল। তেওঁৰ দীঘলীয়া কেৰিয়াৰত বহু স্মৰণীয় চৰিত্ৰ ৰূপায়ণ কৰিছিল। তেওঁৰ মৃত্যু চলচ্চিত্ৰ জগতখনৰ কাৰণে অপূৰণীয় ক্ষতি। তেওঁৰ পৰিয়াল-বৰ্গ আৰু অনুৰাগীসকললৈ গভীৰ সমবেদনা জনাইছো।”

Prime Minister's Office
PM condoles the death of Telugu actor Shri Jaya Prakash Reddy
08 SEP 2020 2:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi condoled the death of Telugu actor Shri Jaya Prakash Reddy. He tweeted “Jaya Prakash Reddy impressed everyone with his unique acting style. He played many memorable roles in his long career. The World of Cinema has become a lot poorer with his passing away. My thoughts are with his family and fans.”