Ministry of Home Affairs
Seven day State Mourning to be observed in memory of former President Shri Pranab Mukherjee
31 AUG 2020 7:27PM by PIB Delhi
The Government of India announces with profound sorrow the death of ShriPranab Mukherjee, former President of India at Army Research & Referral Hospital, New Delhi on 31stAugust, 2020.
As a mark of respect to the departed dignitary, seven days State Mourning will be observed throughout India from 31.08.2020 to 06.09.2020, both days inclusive. During the period of State Mourning the National Flag will fly at halfmaston all buildings throughout India, where it is flown regularly and there will be no official entertainment.
The date, time and venue of the State Funeral will be intimated later.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী প্রনাব মুখর্জি নিংশিংবা ওইনা সরকারনা নুমিৎ ৭ অৱাবা ফোঙদোক্লগনি
31 AUG 2020 7:27PM by PIB Imphal
২০২০গী ওগস্ত ৩১দা নই দিল্লীদা লৈবা আর্মি রিছর্স এন্দ রিফরেল হোস্পিতালদা ভারতকী হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী প্রনাব মুখর্জি লৈখিদ্রে হায়না ভারত সরকারনা লাউথোকখ্রে।
লৈখিদ্রবা শক্নাইরবা অসি ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা ভারত শীনবা থুংনা ২০২০গী অগস্ত ৩১দগী ২০২০গী সেপ্তেম্বর ৬ ফাওবা অৱাবা ফোঙদোক্লগনি। লৈবাক্কী ওইনা অৱাবা ফোঙদোক্লিঙৈ মনুংদা ভারত শীনবা থুংনা বিল্দিংশিংদা জাতিগী ফিরাল তঙ্খাই চিংথগনি অমসুং ওফিসিএল ওইবা হরাও-কুম্মৈ অমতা পাংথোক্লোই।
লৈবাক্কী ইকায়খুম্নবগা লোয়ন্না অরোইবা মথৌ-মঙম পাংথোক্নবগী নুমিৎ,মতম অমসুং মফম কোন্না খঙহনগনি।