Prime Minister's Office
PM greets people on Telugu Language Day
29 AUG 2020 6:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on Telugu Language Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings on Telugu Language Day. Today we appreciate all those who are making Telugu popular, especially among the youth. I also pay tributes to the great Gidugu Venkata Ramamurthy, whose thoughts, writings and social reform endeavours have left a lasting impact on generations."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তেলুগু ভাষা দিৱস উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন
29 AUG 2020 6:54PM by PIB Guwahati
তেলুগু ভাষা দিৱস উপলক্ষে তেলুগুভাষীসকললৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন।
আজি এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “তেলুগু ভাষা দিৱসত সকলোলৈকে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছো। তেলুগু ভাষাটোত জনপ্ৰিয় কৰি তোলাৰ ক্ষেত্ৰত, বিশেষকৈ যুৱ প্ৰজন্মৰ মাজত জনমপ্ৰিয় কৰাৰ বাবে যিসকল লোকে আগভাগ ল’লে সেই সকলোকেই আজি আমি ধন্যবাদ জনাইছো। মই লগতে মহান গিড়ুগু ভেংকট ৰামামূৰ্তিলৈও শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰিছো, যাৰ চিন্তা, লিখনি আৰু সমাজ সংস্কাৰৰ কাৰ্যাৱলীয়ে প্ৰজন্মই প্ৰজন্মই অনুপ্ৰাণিত কৰি আহিছে, প্ৰভাৱ বিস্তাৰ কৰি আহিছে।"