প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
লেবাননৰ বেইৰুট চহৰত ভয়ংকৰ বিস্ফোৰণক লৈ হতবাক প্ৰধানমন্ত্ৰী
05 AUG 2020 9:30AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লেবাননৰ বেইৰুট চহৰত ভয়ংকৰ বিস্ফোৰণক লৈ হতবাক হোৱাৰ লগতে দুখ প্ৰকাশ কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “বেইৰুট চহৰত সংঘটিত ভয়ংকৰ বিস্ফোৰণত হতবাক হোৱাৰ লগতে মানুহৰ প্ৰাণহানি আৰু সম্পত্তিৰ ক্ষয়-ক্ষতিৰ বাবে দুঃখিত হৈছো৷ মই শোক সন্তপ্ত পৰিয়ালসমূহৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰাৰ লগতে আহতসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰি প্ৰাৰ্থনা জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
PM expresses shock over large explosion in Beirut city, Lebanon
05 AUG 2020 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed shock and sadness over the large explosion in Beirut city, Lebanon.
The Prime Minister said, “Shocked and saddened by the large explosion in Beirut city leading to loss of life and property. Our thoughts and prayers are with the bereaved families and the injured.”