ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଲେବାନନର ବେରୁଟ ସହରରେ ହୋଇଥିବା ଭୀଷଣ ବିସ୍ଫୋରଣ ନେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
05 AUG 2020 9:30AM by PIB Bhubaneswar
ଲେବାନନର ବେରୁଟ ସହରରେ ହୋଇଥିବା ଭୀଷଣ ବିସ୍ଫୋରଣରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଶ୍ଚର୍ଯ୍ୟ ହେବା ସହିତ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ବେରୁଟ ସହରରେ ହୋଇଥିବା ଭୀଷଣ ବିସ୍ଫୋରଣରେ ଚକିତ ଏବଂ ଦୁଃଖିତ ଯାହାଦ୍ୱାରା ବହୁ ଧନ ଜୀବନ ହାନି ହୋଇଛି । ଆମ ସମବେଦନା ଏବଂ ପ୍ରାର୍ଥନା ଶୋକସନ୍ତପ୍ତ ପରିବାର ଏବଂ ଆହତଙ୍କ ପ୍ରତି ରହିଛି” ।

Prime Minister's Office
PM expresses shock over large explosion in Beirut city, Lebanon
05 AUG 2020 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed shock and sadness over the large explosion in Beirut city, Lebanon.
The Prime Minister said, “Shocked and saddened by the large explosion in Beirut city leading to loss of life and property. Our thoughts and prayers are with the bereaved families and the injured.”