ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆସନ୍ତାକାଲି 'ଶ୍ରୀ ରାମ ଜନ୍ମଭୂମି ମନ୍ଦିର' ଭିତ୍ତିପ୍ରସ୍ତର ସ୍ଥାପନ ଓ ସାଧାରଣ ସଭାରେ ଯୋଗଦେବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 AUG 2020 6:36PM by PIB Bhubaneshwar
ଆସନ୍ତାକାଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଯୋଧ୍ୟାରେ 'ଶ୍ରୀ ରାମ ଜନ୍ମଭୂମି ମନ୍ଦିର' ଭିତ୍ତିପ୍ରସ୍ତର ସ୍ଥାପନ ସହିତ ସାଧାରଣ ସଭାରେ ଯୋଗଦେବେ ।
କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ପୂର୍ବରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ହନୁମାନଗରୀରେ ପୂଜା ଏବଂ ଦର୍ଶନ କରିବେ । ଏହା ପରେ ସେ ଶ୍ରୀ ରାମ ଜନ୍ମଭୂମି ସ୍ଥଳକୁ ଯାତ୍ରା କରିବେ ଯେଉଁଠାରେ ସେ 'ଭଗବାନ୍ ଶ୍ରୀ ରାମଲାଲା ବିରାଜମାନ'ଙ୍କ ପୂଜା ଏବଂ ଦର୍ଶନ କରିବେ । ଏହାପରେ ସେ ଏକ ପାରିଜାତ ଚାରା ରୋପଣ କରିବେ ଏବଂ ପରବର୍ତ୍ତୀ ସମୟରେ ଭୂମି ପୂଜନ କରିବେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭିତ୍ତିପ୍ରସ୍ତର ସ୍ଥାପନ କରିବା ପରେ 'ଶ୍ରୀ ରାମ ଜନ୍ମଭୂମି ମନ୍ଦିର’ ଉପରେ ଏକ ସ୍ମାରକୀ ଡାକ ଟିକଟ ମଧ୍ୟ ଉନ୍ମୋଚନ କରିବେ ।

Prime Minister's Office
PM to attend public function on Laying of Foundation Stone of 'Shree Ram Janmabhoomi Mandir' tomorrow
04 AUG 2020 6:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will attend the public function on laying of the Foundation Stone of 'Shree Ram Janmabhoomi Mandir' at Ayodhya tomorrow.
Prior to the function, Prime Minister will take part in Pooja and Darshan at Hanumangarhi. He will then travel to Shree Ram Janmabhoomi where he will take part in Pooja and Darshan of 'Bhagwan Shree Ramlala Virajman'. He will then plant a Parijat sapling and subsequently perform Bhoomi Pujan.
Prime Minister will unveil a plaque to mark the laying of Foundation Stone and also release Commemorative Postage Stamp on 'Shree Ram Janmabhoomi Mandir'.