প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হয়েং ‘শ্রী রাম জন্মভূমীগী লাইশঙ’গী উরেপ-উয়ুং তম্বগী থৌরমদা শরুক য়াগনি
04 AUG 2020 6:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হয়েং অয়োধ্যাদা ‘শ্রী রাম জন্মভূমীগী লাইশঙ’গী উরেপ-উয়ুং তম্বগী মীয়ামগী ওইবা থৌরমদা শরুক য়াগনি।
থৌরম অসিগী মাংজৌননা, প্রধান মন্ত্রীনা হনুমানগরীদা পূজা অমসুং দর্শন্দা শরুক য়াগনি। মদুগী মতুংদা মহাক্না ‘ভগবান শ্রী রামললা বিরাজমান’গী পূজা অমসুং দর্শন্দা শরুক য়ানবগীদমক্তা শ্রী রাম জম্নভূমীদা চৎকনি। অদুগী মতুংদা মহাক্না পরিজাৎকী লৈ চরা অসি থাদুনা মদুগী মতুংদা ভূমী পূজা তৌগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা উরেপ-উয়ুংগী নুং অদু মায়খুম হাংদোক্কনি অমদি ‘শ্রী রাম জন্মভূমীগী লাইশঙ’গী নিংশিংনিংঙাই ওইরগদবা পোস্তর স্তাম্প ফোংগনি।

Prime Minister's Office
PM to attend public function on Laying of Foundation Stone of 'Shree Ram Janmabhoomi Mandir' tomorrow
04 AUG 2020 6:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will attend the public function on laying of the Foundation Stone of 'Shree Ram Janmabhoomi Mandir' at Ayodhya tomorrow.
Prior to the function, Prime Minister will take part in Pooja and Darshan at Hanumangarhi. He will then travel to Shree Ram Janmabhoomi where he will take part in Pooja and Darshan of 'Bhagwan Shree Ramlala Virajman'. He will then plant a Parijat sapling and subsequently perform Bhoomi Pujan.
Prime Minister will unveil a plaque to mark the laying of Foundation Stone and also release Commemorative Postage Stamp on 'Shree Ram Janmabhoomi Mandir'.