প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেঙ্কশিং অমসুং এন.বি.এফ.সি.শিংগী মরী লৈনবশিংগা লোয়ননা পুন্না ৱা খন্নবদা প্রধান মন্ত্রী মোদী শরুক য়াগনি
28 JUL 2020 5:31PM by PIB Imphal
তুংগী পান্দম অমসুং লম্বী য়াৎনবা বেঙ্কশিং অমসুং এন.বি.এফ.সিশিংগী মরী লৈনবশিংগা লোয়ননা হয়েং নুমিদাংৱাইরমদা পুন্না ৱা খন্নবদা প্রধান মন্ত্রী মোদী শরুক য়াগনি।
খন্নগদৌরিবা হিরমশিংগী মনুংদা ক্রেদিৎকী পোৎথোকশিং অমসুং মীয়ামদা ফংহন্নবা মতিক চাবা নমুনাশিং, তেক্নোলোজিগী খুৎথাংদা শেন-থুমগী খুদোংচাবা ফংহনবা, শেন-থুমগী থবকশিং লেংদনা অমসুং তুংকোইনা ফিবম ফনা থম্নবা পায়খৎকদবা মরুওইবা থবকশিং য়াওরি।
শেন-থুমগী থবকশিং, লৌউ-শিংউ, এম.এস.এম.ইশিং য়াওনা লৈবাক মনুংদা পোৎ-চৈ শাদুনা ভারতকী শেন-থুমগী ফিবম ফগৎহনবদা বেঙ্কশিংনা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌরি। তেক্নোলোজিগী খুৎথাংদা শেন-থুমগী খুদোংচাবশিং ফংহনবদা মী খুদিংমক শেন-থুমগী থবকশিংনা কোনশিনবনা য়াম্না মরুওইবা থৌদাং অমা লৌরি।
খন্ন-নৈনবা অদুদা সরকারগী সেনিয়র ওফিসারশিংসু শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM Modi to join brain-storming session with stakeholders of Banks & NBFCs
28 JUL 2020 5:31PM by PIB Delhi
PM Modi will join stakeholders from Banks and NBFCs to discuss and deliberate on vision and roadmap for the future tomorrow evening.
The topics on agenda include credit products & efficient models for delivery, financial empowerment through technology, prudential practices for stability and sustainability of financial sector.
Banking sector plays an important role of in contributing to India’s economic growth through financing infrastructure, agriculture, local manufacturing including MSMEs. Financial inclusion can play a big role in financial empowerment through technology.
Senior officers from the Government will also be a part of the interaction.