ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କଚ୍ଛି ନୂଆ ବର୍ଷ ଆଷାଢି ବିଜ ଅବସରରେ ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
23 JUN 2020 10:24AM by PIB Bhubaneswar
କଚ୍ଛି ନୂଆ ବର୍ଷ ଆଷାଢି ବିଜ ସ୍ଵତନ୍ତ୍ର ଅବସରରେ ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
“ଆଷାଢି ବିଜ ସ୍ଵତନ୍ତ୍ର ଅବସରରେ କଚ୍ଛି ସମ୍ପ୍ରଦାୟଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ମହାନ ସଂସ୍କୃତି ଏବଂ ସାହାସ ପାଇଁ ଏହି ସଂପ୍ରଦାୟ ଭଲଭାବେ ପରିଚିତ । ମୁଁ ପ୍ରାର୍ଥନା କରୁଛି କି ଆଗାମୀ ବର୍ଷ ଆନନ୍ଦ ଏବଂ ଉତ୍ତମ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟରେ ଭରିଦେଉ,” ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM greets people on Ashadhi Bij, the Kutchi New Year
23 JUN 2020 10:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the special occasion of Ashadhi Bij, the Kutchi New Year.
“On the special occasion of Ashadhi Bij, greetings to the Kutchi community. This is a community known for its great culture and bravery. I pray that the coming year is filled with happiness and good health”, the Prime Minister said.