Prime Minister's Office
PM greets people on Ashadhi Bij, the Kutchi New Year
23 JUN 2020 10:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the special occasion of Ashadhi Bij, the Kutchi New Year.
“On the special occasion of Ashadhi Bij, greetings to the Kutchi community. This is a community known for its great culture and bravery. I pray that the coming year is filled with happiness and good health”, the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কচ্ছি নৱবৰ্ষ অশ্বধি বিজ উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
23 JUN 2020 10:24AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কচ্ছি নৱবৰ্ষ অশ্বধি বিজৰ বিশেষ ক্ষণত দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে৷
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “অশ্বধি বিজৰ বিশেষ ক্ষণত কচ্ছি সম্প্ৰদায়ক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছো৷ এই সমূদায়টো তেওঁলোকৰ মহান সংস্কৃতি আৰু সাহসৰ বাবে জনাজাত৷ অহা বছৰটোত তেওঁলোক সুখেৰে ভৰি পৰাৰ লগতে সকলো যেন সু-স্বাস্থ্যৰ অধিকাৰী হয়, তাৰবাবে মই প্ৰাৰ্থনা জনাইছো৷”