হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
নাবা ফগৎলকপগী চাং চাদা ৫২.৮ য়ৌরে
17 JUN 2020 2:06PM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা কোবিদনা নারবা মীওই ৬৯২২ নাবা ফখ্রে। হৌজিক ফাওবদা কোবিদ-১৯না নারবা মীওই পুন্না ১,৮৬,৯৩৪ নাবা ফখ্রে। নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি চাদা ৫২.৮দা হেঙ্গৎলে। হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেস ১,৫৫,২২৭ মেদিকেলগী মিৎয়েংখাদা থম্লি।
সরকারগী লেবশিংগী মশিং ৬৭৪দা হেঙ্গৎলে অমসুং প্রাইবেৎ লেবশিংগী মশিং ২৫০দা হেঙ্গৎলে (পুন্না ৯২৪)। ব্রাক-অপ মখাদা পীরি:-
রিএল-তাইম আর.তি. পি.সি.আর. বেজ তেস্তিং লেবশিং: ৫৩৫ (সরকার: ৩৪৭ + প্রাইবেৎ: ১৮৮)
ত্রুনেৎ বেজ তেস্তিং লেবশিং: ৩১৬ (সরকার: ৩০২ + প্রাইবেৎ: ১৪)
সি.বি.এন.এ.এ.তি. বেজ তেস্তিং লেবশিং: ৭৩ (সরকার: ২৫+ প্রাইবেৎ: ৪৮)
হৌখিবা পুং ২৪দা, সেম্পল ১,৬৩,১৮৭ তেস্ত তৌখ্রে। হৌজিক ফাওবদা তেস্ত তৌখিবা অপুনবা মশিং অসি ৬০,৮৪,২৫৬নি।
কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেলগী হীরমশিং, গাইদলাইন অমসুং এদবাইজরীগী অচুম্বা অমসুং খ্বাইদগী নৌবা ৱারোলশিংগী ওইনা https://www.mohfw.gov.in/ অমসুং @MoHFW_INDIA চাং নায়না চংবীয়ু।

Ministry of Health and Family Welfare
Updates on COVID-19
Recovery Rate improves to 52.8%
17 JUN 2020 2:06PM by PIB Delhi
During the last 24 hrs, 6922 COVID-19 patients were cured. A total of1,86,934 patients, so far, have been cured of COVID-19. The recovery rate rises to 52.80%. Currently, 1,55,227 active cases are under medical supervision.
The number of government labs has been increased to 674 and private labs has been increased to 250 (A total of 924). The break-up is given as;
Real-Time RT PCR based testing labs: 535 (Govt: 347 + Private: 188)
TrueNat based testing labs : 316 (Govt: 302 + Private: 14)
CBNAAT based testing labs : 73 (Govt: 25 + Private: 48)
In the last 24 hours, 1,63,187 samples were tested. The total number of samples tested thus far is 60,84,256.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .