Ministry of Health and Family Welfare
Updates on COVID-19
Recovery Rate improves to 52.8%
17 JUN 2020 2:06PM by PIB Delhi
During the last 24 hrs, 6922 COVID-19 patients were cured. A total of1,86,934 patients, so far, have been cured of COVID-19. The recovery rate rises to 52.80%. Currently, 1,55,227 active cases are under medical supervision.
The number of government labs has been increased to 674 and private labs has been increased to 250 (A total of 924). The break-up is given as;
Real-Time RT PCR based testing labs: 535 (Govt: 347 + Private: 188)
TrueNat based testing labs : 316 (Govt: 302 + Private: 14)
CBNAAT based testing labs : 73 (Govt: 25 + Private: 48)
In the last 24 hours, 1,63,187 samples were tested. The total number of samples tested thus far is 60,84,256.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .

স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯ৰ সন্দৰ্ভত শেহতীয়া তথ্য
আৰোগ্যৰ হাৰ ৫২.৮%লৈ উন্নীত
17 JUN 2020 2:06PM by PIB Guwahati
বিগত ২৪ ঘণ্টাত ৬৯২২ গৰাকী ক’ভিড-১৯ ৰোগী সুস্থ হৈ উঠিছে। এতিয়ালৈকে সৰ্বমুঠ ১,৮৬,৯৩৪ গৰাকী ৰোগী ক’ভিড-১৯ৰ পৰা সুস্থ হৈ উঠিছে। আৰোগ্যৰ হাৰ ৫২.৮৭শতাংশলৈ বৃদ্ধি পাইছে৷ বৰ্তমান চিকিসকৰ নিৰীক্ষণত ১,৫৩,১০৬গৰাকী আক্ৰান্ত অৱস্থাত আছে।
চৰকাৰী পৰীক্ষাগাৰৰ সংখ্যা ৬৭৪ আৰু ব্যক্তিগত পৰীক্ষাগাৰ সংখ্যা ২৫০(সৰ্বমুঠ ৯২৪)টালৈ বৃদ্ধি পাইছে। ইয়াৰ বিৱৰণ তলত দিয়া ধৰণৰঃ
সঠিক সময়ত আৰটি পিচিআৰ আধাৰিত পৰীক্ষাগাৰঃ৫৩৫(চৰকাৰীঃ৩৪৭+ব্যক্তিগতঃ১৮৮)
ট্ৰুনাট আধাৰিত পৰীক্ষাগাৰঃ৩১৬(চৰকাৰীঃ৩০২+ব্যক্তিগতঃ১৪)
চিবিএনএএটি আধাৰিত পৰীক্ষাগাৰঃ৭৩(চৰকাৰীঃ২৫+ব্যক্তিগতঃ৪৮)
বিগত ২৪ ঘণ্টাত ১,৬৩,১৮৭টা নমুনা পৰীক্ষা কৰা গৈছে। এতিয়ালৈকে সৰ্বমুঠ ৬০,৮৪,২৫৬টা নমুনা পৰীক্ষা কৰা গৈছে।
ক’ভিড-১৯ সম্পৰ্কীয় সকলো প্ৰমাণীকৃত আৰু আপডেটেড তথ্য, নিৰ্দেশনা আৰু পৰামৰ্শৱলীৰ বাবে অনুগ্ৰহ নিয়মীয়াকৈ পৰিদৰ্শন কৰকঃ https://www.mohfw.gov.in/.