প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সুশান্ত সিং ৰাজপুতৰ দেহাৱসানত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
14 JUN 2020 5:08PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সুশান্ত সিং ৰাজপুতৰ অকাল মৃত্যুক শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷ এই সন্দৰ্ভত তেওঁ এইদৰে কয়, ‘‘সুশান্ত সিং ৰাজপুত….এজন উজ্বল প্ৰতিভাৱান যুৱ অভিনেতাই অকালতে আমাক এৰি গ’ল৷ তেওঁ দূৰদৰ্শন আৰু চলচ্চিত্ৰত পাৰদৰ্শিতা প্ৰদৰ্শন কৰিবলৈ সক্ষম হৈছিল৷ তেওঁ মনোৰঞ্জনৰ জগতখনৰ দ্বাৰা বিভিন্ন জনক অনুপ্ৰেৰিত কৰিছিল আৰু তেওঁ বহুতো স্মৃতি আমালৈ এৰি থৈ গৈছে৷ তেওঁৰ মৃত্যুত মৰ্মাহত হৈছো৷ তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু অনুগামীসকললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ওম শান্তি৷’’

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Sushant Singh Rajput
14 JUN 2020 5:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Sushant Singh Rajput.
"Sushant Singh Rajput...a bright young actor gone too soon. He excelled on TV and in films. His rise in the world of entertainment inspired many and he leaves behind several memorable performances. Shocked by his passing away. My thoughts are with his family and fans. Om Shanti", the Prime Minister said.