Prime Minister's Office
PM wishes Kashmiri Pandit community on Jyeshtha Ashtami
30 MAY 2020 6:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended wishes to the Kashmiri Pandit community on the occasion of Jyeshtha Ashtami.
"Best wishes, especially to the Kashmiri Pandit community, on the very special occasion Jyeshtha Ashtami.
With the divine blessings of Mata Kheer Bhawani, may everyone be happy, healthy and prosperous", the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জ্যেস্থা অশ্তমিদা কশ্মীরি পন্দিৎ কম্যুনিতীদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
30 MAY 2020 6:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্র্রী নরেন্দ্র মোদিনা জ্যেস্থা অশ্তমিগী থৌরম লাকপদা কশ্মীরি পন্দিৎ কম্যুনিতীদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “জ্যেস্থা অশ্তমিগী য়াম্না অখন্নবা থৌরম অসিদা, কশ্মীরি পন্দিৎকী কম্যুনিতীদা মরু ওইনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মাতা খীর ভৱানিগী মতিক-ময়াই লৈরবা থৌজালগা লোইননা মীপুম খুদিংমক হরাও-তয়াম্বা, তেক্ত-কাইদবা অমসুং য়াইফবা ওইরসনু।”