প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী অজিৎ জোগীনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
29 MAY 2020 6:00PM by PIB Imphal
ছতিসগরগী হান্নগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী অজিৎ জোগীনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে ।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “শ্রী অজিৎ জোগীনা মীয়ামগী থবক তৌবা পামখি । পামজবা অসিনা মহাক ব্যুরোক্রেৎ অমা ওইনা অমসুং রাজনিতিগী লুচিংবা অমা ওইনা থবক কন্না পাংথোকখি । মরুওইনা ত্রাইবেল ফুরুপশিং য়াওনা লায়রবা মীওইশিংগী পুন্সিদা অফবা অহোংবা অমা পুরক্নবা মহাক্না কন্না হোৎনখি । মহাক লৈখিদবা অসিনা ৱাহল্লে । মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি । ইংনা পোথারসনু”।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Ajit Jogi
29 MAY 2020 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Former Chief Minister of Chhattisgarh, Shri Ajit Jogi.
"Shri Ajit Jogi Ji was passionate about public service. This passion made him work hard as a bureaucrat and as a political leader. He strived to bring a positive change in the lives of the poor, especially tribal communities. Saddened by his demise. Condolences to his family. RIP", the Prime Minister said.