য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
সাইক্লোন অম্ফানগী মতুংদা ওইরিবা ফিভম অদু শেন্ননবগীদমক্তা নোংচুপ বেঙ্গলদা এন.দি.আর.এফ.কী অহেনবা তীম ১০ থাখ্রে
23 MAY 2020 4:28PM by PIB Imphal
নোংচুপ বেঙ্গল সরকারগী প্রিন্সিপাল সেক্রেতরী দিজাস্তর মেনেজমেন্ত অমসুং সিবিল দিফেন্সতগী অহেনবা তীমশিং থাবীরক্নবা অইবা ওইনা হায়জরকপা অদু ফংবদগী, এন.দি.আর.এফ.কী অহেনবা তীম ১০ থাখ্রে অমসুং নোংচুপ বেঙ্গলগী মপান্দা লৈবা এন.দি.আর.এফ.কী মফমশিংদগী অথুবা মতম থাদোকখ্রে. তীমশিং অদু ঙসি নুমিদাং অথেংবদা কোলকতা য়ৌবা য়ানা লৈরি।
হৌজিক ফাওবগী ওইনা এন.দি.আর.এফ.কী তীম ২৬, নোংচুপ বেঙ্গলগী সাইক্লোন্না শোকহল্লবা মফমশিংদা হান্নগী ফিভমদা শেমজিন-শাজিনবগী থবক্কীদমক্তা থবক তৌহল্লি। অহেনবা তীম ১০ থাদোকপা অসিনা সাইক্লোন অম্ফান্না শোকহল্লবা নোংচুপ বেঙ্গলগী জিলা ৬ শিনবা থুংনা এন.দি.আর.এফ.কী তীম থাদোকখিবা মসিগা থারগা অপুনবা ওইনা তীম ৩৬ শুরে।

Ministry of Home Affairs
10 additional NDRF teams deployed in West Bengal for post cyclone Amphan management
23 MAY 2020 4:28PM by PIB Delhi
On receipt of written request from Principal Secretary Disaster Management and Civil Defence , Government of West Bengal for deployment of additional teams, ten additional NDRF teams have been mobilized and are being rushed at the earliest from NDRF locations outside West Bengal. Teams are likely to reach Kolkata by late night today.
Presently 26 NDRF teams are deployed in cyclone affected areas of West Bengal for restoration work. The additional deployment of 10 teams will bring the total deployment to 36 teams of NDRF across the 6 districts of West Bengal affected by Cyclone Amphan.