ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଜ୍ୟ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ସିକ୍କିମବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
16 MAY 2020 4:18PM by PIB Bhubaneswar
ରାଜ୍ୟ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ସିକ୍କିମବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
“ସିକ୍କିମର ରାଜ୍ୟ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ପ୍ରତିଭାବାନ ଏବଂ କରୁଣାମୟ ରାଜ୍ୟବାସୀଙ୍କ ଘର ସିକ୍କିମ ଅନେକ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଜାତୀୟ ପ୍ରଗତିକୁ ସମୃଦ୍ଧ କରିଛି | ଜୈବିକ ଚାଷ କ୍ଷେତ୍ରରେ ସିକ୍କିମର ଅଗ୍ରଗତି ନେଇ ସବୁଆଡେ ପ୍ରଶଂସା । ଆଗାମୀ ବର୍ଷଗୁଡିକରେ ସିକ୍କିମର ଅଗ୍ରଗତି ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥନା କରୁଛି,” ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM greets people of Sikkim on their Statehood Day
16 MAY 2020 4:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Sikkim on their Statehood Day.
“Greetings on Sikkim’s Statehood Day. Home to talented and compassionate people, Sikkim has enriched national progress in many sectors. Sikkim’s progress in areas like organic farming have been admired all over. Praying for Sikkim’s progress in the years to come”, the Prime Minister said.