Prime Minister's Office
PM greets people of Sikkim on their Statehood Day
16 MAY 2020 4:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Sikkim on their Statehood Day.
“Greetings on Sikkim’s Statehood Day. Home to talented and compassionate people, Sikkim has enriched national progress in many sectors. Sikkim’s progress in areas like organic farming have been admired all over. Praying for Sikkim’s progress in the years to come”, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী স্তেৎহুদ দেদা পি.এম.না সিক্কিমগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
16 MAY 2020 4:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিক্কিমগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী হায়, “সিক্কিমগী স্তেৎহুদ দেদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। হৈ-শিংলবা অমদি থৌজাল লৈরবা মীওইশিংগী য়ুম ওইরিবা, সিক্কিমনা লম কয়াদা লৈবাক্কী চাউখৎ-থৌরাংদা খোংজেল হাপ্লি। ওর্গানিক ফার্মিংগুম্বা লমশিংদা সিক্কিমকী খোংজেল অসি শিংথানরি। লাক্কদৌরিবা চহি অসিদা সিক্কিমগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক থৌনীজরি।”