Ministry of Railways
Indian Railways restore 03 Special Trains from New Delhi today
Total 1177 passengers are booked in the New Delhi Bilaspur special train, total 1122 passengers are booked in New Delhi Dibrugarh special Train and total 1162 passengers are booked in New Delhi- Bengaluru special Train,
Total 3461 passengers to leave New Delhi today
Train No. 02442 New Delhi to Bilaspur, the first Special train starts its journey today
With the departure of the train, restoration of passenger train services on Indian Railways started in a graded manner
These services shall be in addition to the Shramik specials
12 MAY 2020 3:24PM by PIB Delhi
Train No. 02442 New Delhi to Bilaspur Special train will start its journey today i.e. 12th May, 2020 from New Delhi Railway Station as a first special train to be restored after the suspension of passenger train services due to COVID 19. With the departure of this train, restoration of passenger train services on Indian Railways started in a graded manner. Total 03 Special trains shall depart from New Delhi today while total 05 special trains to depart from other cities towards New Delhi. These special train services shall be in addition to the Shramik specials run by Indian Railways.
Total 03 Trains are departing from New Delhi to various destinations today. The details of the trains is as under:
S.No.
Train No
From
To
1
02692
New Delhi
Bengaluru
2
02424
New Delhi
Dibrugarh
3
02442
New Delhi
Bilaspur
Total 741 PNRs were generated for 1177 passengers travelling in the New Delhi Bilaspur special train; total 442 PNRs were generated for 1122 passengers travelling in New Delhi Dibrugarh special train and total 804 PNRs were generated for 1162 passengers are travelling in New Delhi- Bengaluru special train.
Today total 08 Trains are departing from various cities including New Delhi. The details of the trains is as under:
S.No.
Train No
From
To
1
02301
Howrah
New Delhi
2
02951
Mumbai Central
New Delhi
3
02957
Ahmedabad
New Delhi
4
02309
Rajendranagar (T)
New Delhi
5
02691
Bengaluru
New Delhi
6
02692
New Delhi
Bengaluru
7
02424
New Delhi
Dibrugarh
8
02442
New Delhi
Bilaspur

রেলৱে মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন রেলৱেনা ঙসি ন্যু দিল্লীদগী ত্রেন অহুম থবক তৌবা হঞ্জিলহনখ্রে
ন্যু দিল্লী বিলাসপুরগী অখন্নবা ত্রেন অদুদা অপুনবা পেসেঞ্জর ১১৭৭না বুক তৌখি, ন্যু দিল্লী দিব্রুগরগী অখন্নবা ত্রেন্দা অপুনবা পেসেঞ্জর ১১২২না অমসুং ন্যু দিল্লী বেঙ্গলুরুদা অপুনবা পেসেঞ্জর ১১৬২না বুক তৌখি
অপুনবা পেসেঞ্জর ৩৪৬১না ঙসি ন্যু দিল্লী থাদোক্লগনি
ত্রেন নম্বর ০২৪৪২ ন্যু দিল্লীদগী বিলাসপুর ফাওবগী ওইবা অহানবা ত্রেন অসিনা ঙসি মহাক্কী খোংচৎ হৌখ্রে
ত্রেন অসি থাখিবগা, ইন্দিয়ন রেলৱেজনা পেসেঞ্জর পুবা ত্রেন সর্বিসশিং মথং-মথং নাইনা থবক তৌবা হৌখ্রে
সর্বিসশিং অসি শ্রমিক স্পিসিএল্সতা অহেনবা ওইনা হাপচিনগনি
12 MAY 2020 3:24PM by PIB Imphal
ত্রেন নম্বর ০২৪৪২ ন্যু দিল্লীদগী বিলাসপুর ফাওবগী ওইবা অহানবা ত্রেন অসিনা ঙসি হায়বদি মে ১২,২০২০দা ন্যু দিল্লীগী রেলৱে স্তেসন্দগী কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা পেসেঞ্জর ত্রেন সর্বিসশিং য়ৈথোক্লুরবা মতুংদা অহানবা থবক তৌবা হঞ্জিল্লকপা অখন্নবা ত্রেন ওইনা মহাক্কী খোংচৎ হৌখ্রে। ত্রেন অসি লমথাখিবগা, ইন্দিয়ন রেলৱেগী পেসেঞ্জরগী ত্রেনগী সর্বিসশিং অমুক মথং-মনাও নাইনা মথৌদা হঞ্জিল্লকপা হৌরে। পুন্না অখন্নবা ত্রেন ৩না ন্যু দিল্লীদগী থাখ্রবগী মতম অসিদা ন্যু দিল্লীগী অতোপ্পা শহরশিংদগী অখন্নবা ত্রেন ৫সু লমথারগনি। মসিগী অখন্নবা ত্রেন সর্বিসশিং অসি ইন্দিয়ন রেলৱেনা মথৌ তৌহনবা শ্রমিক স্পিসিয়েল ত্রেনগী মথক্তা হাপচিল্লকপা ওইগনি।
পুন্না ত্রেন ৩না ন্যু দিল্লীদগী তোঙান-তোঙানবা পন্থুংফম তান্না ঙসি লমথাগদৌরি। ত্রেনশিং অদুগী মরিক চুম্বা ৱারোলশিং মখাদা অসুম্না পীরি :
সি.নং.
ত্রেন নং.
হৌরকফম
য়ৌফম
১
০২৬৯
ন্যু দিল্লী
বেঙ্গলুরু
২
০২৪২৪
ন্যু দিল্লী
দিব্রুগর
৩
০২৪৪২
ন্যু দিল্লী
বিলাসপুর
ন্যু দিল্লীদগী বিলাসপুর ফাওবগী অখন্নবা ত্রেন্দা চৎলিবা পেসেঞ্জর ১১৭৭কী পুন্না পি.এন.আর. ৭৪১ থোকখ্রে; ন্যু দিল্লীদগী দিব্রুগর ফাওবগী অখন্নবা ত্রেন্দা চৎলিবা পেসেঞ্জর ১১২২গী পুন্না পি.এন.আর. ৪৪২ থোকখ্রে, অমসুং ন্যু দিল্লীদগী বেঙ্গলুরুগী অখন্নবা ত্রেন্দা চৎলিবা পেসেঞ্জর ১১৬২গী পুন্না পি.এন.আর. ৮০৪ থোকখ্রে।
ন্যু দিল্লী য়াওনা তোঙান-তোঙানবা শহরশিংদগী ঙসি পুন্না ত্রেন ০৮ লমথাখ্রে। ত্রেনশিং অদুগী মরিক চুম্বা ৱারোলশিং মখাদা অসুম্না পীরি :
সি.নং.
ত্রেন নং.
হৌরকফম
য়ৌফম
১
০২৩০১
হাওরা
ন্যু দিল্লী
২
০২৮৫১
মুম্বাই সেন্ত্রেল
ন্যু দিল্লী
৩
০২৯৫৭
অহেমদাবাদ
ন্যু দিল্লী
৪
০২৩০৯
রাজেন্দ্রনগর (তি)
ন্যু দিল্লী
৫
০২৬৯১
বেঙ্গলুরু
ন্যু দিল্লী
৬
০২৬৯২
ন্যু দিল্লী
বেঙ্গলুরু
৭
০২৪২৪
ন্যু দিল্লী
দিব্রুগর
৮
০২৪৪২
ন্যু দিল্লী
বিলাসপুর