হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
হৌজিক ফাওবদা মীওই ২০,৯১৭ অনাবা ফখ্রে; ফগৎলকপগী চাং অসি চাদা ৩১.১৫দা হেঙ্গৎলে
11 MAY 2020 5:27PM by PIB Imphal
হৌজিক ফাওবদা, মীওই পুন্না ২০,৯১৭ অনাবা ফখ্রে। মসিনা অপুনবা ফগৎলকপগী চাং অসি চাদা ৩১.১৫ ওইরে। কনফার্ম তৌরবা অপুনবা কেস মশিং অসি হৌজিক ৬৭,১৫২ ওইরে। ঙরাংদগী ভারত্তা কোবিদ-১৯ কনফার্ম কেস মশিংদা ৪,২১৩ হেঙ্গৎখ্রে।
তোঙান-তোঙানবা মেদিকেল প্রোফেস্নেলশিংগী থবকপু থাগৎপা ফোংদোক্লদুনা দা. হর্শ বর্ধন্না হায়খি মদুদি লৈবাক অসিনা মেদিকেল প্রেক্তিস্নরশিংবু অখন্ননা হৌখিবা থা অহুম অসিদা কোবিদ-১৯ থেংনবদা মখোয়না উৎলিবা থৌদাং অসিগীদমক চাউথোকচরি। মহাক্না অমুক হন্না লৈবাক মীয়ামদা অপীল তৌখি মদুদি দোক্তরশিং অমসুং হেল্থকেয়র ৱার্শিংবু ইন্থোকলোয়দবনি অমদি তার্গেৎ তৌরোইদবনি; মদুগী মহুৎ মখোয়না মীয়ামগী মতেং পাংনবা হোৎনরিবা অদুগীদমক মখোয়বু থাগৎপা ফোংদোক্কদবনি। মহাক্না হায়খি মদুদি কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লান্থেংননবা দোক্তরশিং, নর্সশিং, হেল্থকেয়র ৱার্করশিংনা ঐখোয়গী ইকায় খুম্নবা, তেংবাং অমসুং কোওপরেসন ফংফম থোকই।
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়না ঙসি কোবিদ-১৯গী ওইবা দিস্ত্রিক লেবেল ফেসিলিতী-বেজ সর্বিলেন্সকীদমক গাইদলাইনশিং ইসু তৌখ্রে। মদু মখাগী অসিদা উবা ফংবীগনি: https://www.mohfw.gov.in/pdf/DistrictlevelFacilitybasedsurveillanceforCOVID19.pdf
কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেল ইসুশিং, গাইদলাইনশিং অমসুং এদভাইজরীদা ওথেন্তিক অমসুং অপদেৎ ওইবা ইনফোর্মেশন পুম্নমক্কীদমক চানবীদুনা চাং নাইনা ভিজিৎ তৌবীয়ু https://www.mohfw.gov.in/.

Ministry of Health and Family Welfare
Updates on COVID-19
So far, 20,917 people have been cured; recovery rate rises to 31.15%
11 MAY 2020 5:27PM by PIB Delhi
So far, a total of 20,917 people have been cured. This takes total recovery rate to 31.15%. The total number of confirmed cases is now 67,152. Since yesterday, an increase of 4,213 has been noted in the number of COVID-19 confirmed cases in India.
Appreciating the work of the various medical professionals, Dr. Harsh Vardhan said that the country is proud of the medical practitioners for the resilience shown by them in dealing with COVID-19, especially in the last three months. He again appealed to the nation that the doctors and healthcare workers should not be ostracised or targeted; instead they should be lauded for their efforts in helping the public at large. He said that doctors, nurses, healthcare workers deserve our respect, support and cooperation to keep the fight against COVID-19.
Ministry of Health & Family Welfare has issued the Guidelines for District Level Facility-based Surveillance for COVID-19 today. It can be seen at: https://www.mohfw.gov.in/pdf/DistrictlevelFacilitybasedsurveillanceforCOVID19.pdf
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/.