প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজ্যগী মুখ্য মন্ত্রীশিংগা লোয়ননা মীফম পাংথোক্কনি
10 MAY 2020 4:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হয়েং ২০২০গী মে ৭কী নুংথিল পুং ৩ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা রাজ্যগী মুখ্য মন্ত্রীশিংগা লোয়ননা ৫সুবা মীফম পাংথোক্লগনি।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা হায়রি, “প্রধান মন্ত্রী @narendramodiনা হয়েং নুংথিল পুং ৩দা রাজ্যগী মুখ্য মন্ত্রীশিংগা লোয়ননা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা ৫সুবা মীফম পাংথোক্কনি।”

Prime Minister's Office
PM to hold meeting with State Chief Ministers
10 MAY 2020 4:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will be holding the 5th meeting with State Chief Ministers via video-conference, tomorrow, 11th May, 2020 at 3 PM.
In a tweet, the Prime Minister’s Office said, “PM @narendramodi to hold the 5th meeting via video-conference with state Chief Ministers tomorrow afternoon at 3 PM”.