প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং ইথিয়োপিয়া ফেদরেল দেমোক্রেতিক রিপব্লিক্কী প্রধান মন্ত্রী হিজ এক্সিলেন্সী দা. অবী অহেমদ অলীগী মরক্তা ফোন তৌনখ্রে
06 MAY 2020 7:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ওফ ইথিয়োপিয়া ফেদরেল দেমোক্রেতিক রিপব্লিক্কী প্রধান মন্ত্রী হিজ এক্সিলেন্সী দা. অবী অহেমদ অলীগা লোয়ননা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত অমসুং ইথিয়োপিয়াগী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা মরী অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা থোইদোক হেল্দোক্লবা চাউখৎ-থৌরাংগীদমক মপাং ওইনখিবা অদুবু নৌহৌনা নীংশিংখি।
লুচিংবা অনিনা কোবিদ-১৯ লাইচৎনা ওইহল্লিবা লৈবাক মনুংগী, লমদম অসোমগী অমসুং মালেমগী ওইবা শিংনরিবশিংগী মরমদা খন্ন-নৈনখি অমদি হকশেলগী চিরবা তাঞ্জা অসিদা অমনা অমগা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ফোংদোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা দা. অবী অহেমদ অলীগী মফমদা মরুওইবা হিদাক-লাংথকশিং সপ্লাই তৌনবগীদমক অমদি লাইচৎ অসিগী ইকোনোমিক ইম্পেক্ত থেংননবগীদমক ইথিয়োপিয়াদা ভারতনা তেঙবাং পীগনি হায়বা থাজবা পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মীয়ামগী মায়কৈদগী অমদি মহাক মশামক্কী মায়কৈদগী ইথিয়োপিয়াগী মীয়ামদা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা চত্থরিবা লান্দা মায় পাক্নবা য়াইফ-পাউজেল পীখি।

Prime Minister's Office
Phone call between Prime Minister Shri Narendra Modi and H.E. Dr. Abiy Ahmed Ali, Prime Minister of Federal Democratic Republic of Ethiopia
06 MAY 2020 7:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a phone call today with H.E. Dr. Abiy Ahmed Ali, Prime Minister of the Federal Democratic Republic of Ethiopia.
The Prime Minister recalled the close ties between India and Ethiopia and theexcellent development partnership between the two nations.
The two leaders discussed the domestic, regional and global challenges posed by the COVID-19 pandemic, and expressed solidarity with each other during the health crisis.
The Prime Minister assured Dr. Abiy Ahmed Aliof Indian support to Ethiopia,for ensuring supplies of essential medicines and ameliorating the economic impact of the pandemic.
The Prime Minister, on behalf of the people of India and on his own behalf, wished the people of Ethiopia success in the fight against Covid-19.