প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রমজানগী শেংলবা থা হৌরকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
24 APR 2020 8:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রমজানগী শেংলবা থা হৌরকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “রমজান মুবারক! ঐহাক্না মপুম খুদিংমক্কী অশোই অঙাম য়াওদবা, য়াইফবা অমসুং চাউখৎপগীদমক থৌনিজরি। শেংলবা থা অসিনা থৌজাল হৈবা, মৎ তিন্নবা অমসুং নুংশিবীবা পুরকপা ওইরসনু। কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা হৌজিক চৎথরিবা লান অসিদা চাউনা মায়পাকপা পুরকপা ওইরসনু অমদি হেন্না মশা-মউ ফবা প্লানেৎ অমা শেম্বা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM greets people on the beginning of holy month of Ramzan
24 APR 2020 8:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the beginning of holy month of Ramzan.
“Ramzan Mubarak! I pray for everyone’s safety, well-being and prosperity. May this Holy Month bring with it abundance of kindness, harmony and compassion. May we achieve a decisive victory in the ongoing battle against COVID-19 and create a healthier planet”, the Prime Minister said.