প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পবিত্ৰ ৰমজান মাহৰ আৰম্ভণি উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 APR 2020 8:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পবিত্ৰ ৰমজান মাহৰ আৰম্ভণি উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে৷
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ৰমজান মোবাৰক! মই প্ৰত্যেকৰে সুৰক্ষা, কল্যান আৰু সমৃদ্ধিৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো৷ এই পবিত্ৰ মাহে দয়া, সংহতি আৰু ধৈৰ্যৰ প্ৰাচুৰ্যতা বৃদ্ধি কৰক৷ আমি যেন চলিত ক’ভিড-১৯ৰ যুঁজত এক নিৰ্ণায়ক বিজয় সাব্যস্ত কৰাৰ লগতে এখন সুস্থ পৃথিৱী গঢ় দিব পাৰো তাকে কামনা কৰিলো৷”

Prime Minister's Office
PM greets people on the beginning of holy month of Ramzan
24 APR 2020 8:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the beginning of holy month of Ramzan.
“Ramzan Mubarak! I pray for everyone’s safety, well-being and prosperity. May this Holy Month bring with it abundance of kindness, harmony and compassion. May we achieve a decisive victory in the ongoing battle against COVID-19 and create a healthier planet”, the Prime Minister said.