ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন নোবেল শিপ পতঞ্জলি করৱারদা কোভিদ-১৯ লান্থেংদা মাঙজিল থানা মরু ওইবা থৌদাং লৌরি
19 APR 2020 1:23PM by PIB Imphal
করৱারদা লৈবা ইন্দিয়ন নোবেল শিপ পতঞ্জলিনা কোভিদ-১৯ লান্থেংদা উত্তর কন্নরা জিলাদা অনাবশিং লায়েংদুনা মাং থানা মরুওইবা থৌদাং লৌরি।
ইং ২০২০গী মার্চকী তাং ২৫দা লৈবাক শিনবা থুংনা লোকদাউন লাউথোকখিবা মতুংদা করৱার জিলা এদমিনিস্ত্রেসন্না হায়জরকপগী মতুং ইন্না, আই.এন.ঐচ.এস. পতঞ্জলিনা পুং ২৪গী মনুংদা ইং ২০২০গী মার্চকী তাং ২৮দা অহানবা কাঙলুপকী পোজিতিব ওইরবা অনাবা লায়েংনবা হীরম খুদিংমক্তা শেম-শাখি। দোক্তর অহুম, মেদিকেল স্তাফ মাপলগা লোয়নদুনা অমসুং সপ্পোর্ত স্তাফ মাপলগা লোয়নবা কাংবু অমনা কোভিদ-১৯ পোজিতিব ওইরবা হৌজিক ফাওবদা এদমিৎ তৌরবা অনাবা মাপল ২৪x৭ লায়েংখি।
হায়রিবা হোস্পিতাল অসিদা পুখৎখিবা অনাবা মাপল অসিগী মনুংদগী নিপান্দি নাবা ফরদুনা য়ুমদা পুথখি। হৌখিবা নুমিৎ খরনিসিদা হায়রিবা অনাবা নিপান অসি য়ুমদা পুথখিবগা, হোস্পিতাল অসিদা এপ্রিলগী ১৬তা পুখৎলকখিবা ফগৎলক্লিবা অনাবা অমখক্তমক ঙায়হৌরে।
হায়রিবা অহেনবা থৌদাং অসি য়েংলগা, আই.এন.এস. পতঞ্জলিনা মশিং য়াম্লবা সর্ভিস পার্সনেল অমসুং হোস্পিতাল অসিদা তাংলিবা ইমুংশিংবু চাং নাইনা মেদিকেল এতেন্সন পীনবা অতোপ্পা থৌরাং লৌখৎখ্রে।

Ministry of Defence
Indian Naval Hospital Ship Patanjali at the Forefront of Fight Against Covid-19 at Karwar
19 APR 2020 1:23PM by PIB Delhi
Indian Naval Hospital Patanjali at Karwar has been at the forefront of the fight against COVID-19, by treating the patients from the Uttara Kannada district.
Acting on a request from the Karwar District Administration upon announcement of nation-wide lockdown on 25 Mar 20, INHS Patanjali was prepared in every aspect within 24 hours to receive the first group of COVID-19 positive patients on 28 Mar 2020. A team of three doctors, nine medical staff alongwith and nine support staff has ensured 24 x 7 care to the nine COVID-19 positive patients admitted thus far.
Out of the nine patients admitted at the hospital, eight have been cured and discharged so far. With the discharge of these eight patients over last few days, the hospital is now attending to a lone patient admitted on 16 Apr who is also responding favourably to the treatment.
In view of this additional responsibility, INS Patanjali has made alternate arrangements for routine medical attention to the large population of service personnel and families dependent on the hospital.