শেল-থুম মন্ত্রালয়
লুপা লাখ ৫ ফাওবদা লৈবা পন্দুনা লৈরম্বা ইনকম তেক্স রিফন্দ পুম্নমক আই.তি লোয়শঙনা খুদক্তা থাদোক্লগনি; তেক্সপেয়র্স লাখ ১৪ রোম কান্নবা ফংলগনি
জি.এস.তি. অমসুং কস্তম রিফন্দ পুম্নমকসু থাদোক্লগনি; এম.এস.এম.ই.শিং য়াওনা বিজিনেস এন্তিতী চাউরাক্না লাখ ১ রোমদা কান্নবা ফংহন্নবগীদমক্তা লুপা ক্রোর ১৮,০০০গী অপুন্বা রিফন্দ খুদক্তা থাদোকখ্রে
08 APR 2020 6:16PM by PIB Imphal
কোভিদ-১৯গী ওইরিবা ফীভম অমদি বিজিনেস এন্তিতী অমসুং লনাই মীওইশিংদা খুদক্তা অৱাবা কোক্নবা, লুপা লাখ ৫ ফাওবদা পন্দুনা লৈরম্বা ইনকম তেক্স রিফন্দ পুম্নমক খুদক্তা থাদোক্নবা ৱারেপ লৌরে‍। মসিনা তেক্সপেয়র্স লাখ ১৪ রোম কান্নবা পীরগনি‍।
এম.এস.এম.ই.শিং য়াওনা বিজুনেস এন্তিতী চাউরাক্না লাখ ১ রোমদা কান্নবা পীগদবা পন্দুনা লৈরমবা জি.এস.তি. অমসুং কস্তম রিফন্দ পুম্নমকসু থাদোক্নবা ৱারেপ লৌরে‍। অসুম্না থাদোক্কদৌরিবা অপুনবা রিফন্দ অসি চাউরাক্না লুপা ক্রোর ১৮,০০০ লোম ওইগনি‍।

Ministry of Finance
IT Department to release all pending income tax refunds up to Rs 5 lakhs immediately ; Around 14 lakh taxpayers to benefit
All GST & CUSTOM refunds also to be released ; to provide benefit to around 1 lakh business entities including MSMEs
Rs 18,000 crore of total refund granted immediately
08 APR 2020 6:16PM by PIB Delhi
In the context of the COVID-19 situation and with a view to provide immediate relief to the business entities and individuals, it has been decided to issue all the pending income-tax refunds up to Rs. 5 lakh, immediately. This would benefit around 14 lakh taxpayers.
It has also been decided to issue all pending GST and Custom refunds which would provide benefit to around 1 lakh business entities, including MSME. Thus, the total refund granted will be approximately Rs. 18,000 crore.