Prime Minister's Office
PM lauds Air India for evacuating Indians
23 MAR 2020 12:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi praised Air India for evacuating Indians stranded abroad amid the COVID-19 pandemic. He wrote in a tweet, “Extremely proud of this team of @airindiain, which has shown utmost courage and risen to the call of humanity. Their outstanding efforts are admired by several people across India. #IndiaFightsCorona”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତୀୟଙ୍କ ଉଦ୍ଧାର ପାଇଁ ଏୟାର ଇଣ୍ଡିଆକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
23 MAR 2020 9:17AM by PIB Bhubaneswar
ବିଶ୍ଵବ୍ୟାପୀ କୋଭିଡ-19 ମହାମାରୀ ମଧ୍ୟରେ ବିଦେଶରେ ଫସିରହିଥିବା ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ଉଦ୍ଧାର କରିପାରିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏୟାର ଇଣ୍ଡିଆକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ସେ ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ, “@airindianର ଏହି ଟିମ ଲାଗି ଆମେ ବହୁତ ଗର୍ବିତ, ଯିଏକି ସର୍ବୋତମ ସାହସ ଓ ମାନବତାର ଆହ୍ଵାନକୁ ଶିଖରରେ ପହଞ୍ଚାଇଛନ୍ତି । ସେମାନଙ୍କ ଉତ୍କୃଷ୍ଟ ପ୍ରୟାସକୁ ଲାଗି ଦେଶର କୋଣଅନୁକୋଣରୁ ବିଭିନ୍ନ ଲୋକ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛନ୍ତି । #IndiaFightsCorons” ।