Prime Minister's Office
Prime Minister shares the glimpses of inauguration of AI Impact Summit 2026
19 FEB 2026 3:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi shared the glimpses of his address at the inauguration of AI Impact Summit 2026 at Bharat Mandapam, New Delhi today.
In a series of posts on X, Shri Modi said:
“Artificial Intelligence is among the biggest transformations in human history!”
“India’s vision for AI is encapsulated in the word MANAV, which means human.”
“Artificial Intelligence will elevate the potential of humanity to new heights”
“Let us resolve to develop AI as a global common good”
“Unfortunately, AI deepfakes and fabricated content are destabilizing open societies.
Watermarking and clear source standards are increasingly necessary.
We must also be more vigilant about child safety.”
“Design and Develop in India.
Deliver to the World.
Deliver to Humanity.”
“The AI Impact Summit in Delhi has brought together the who’s who from the AI world.
There is representation from over 100 countries.
There are distinguished participants from every corner of the globe.
Our aim is the same - leveraging the power of AI for the welfare of our planet.”
“At the world’s largest and most historic AI Impact Summit in New Delhi!
@LulaOficial
@anuradisanayake
@ParmelinG
@KBM_ALNAHYAN

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এ.আই. ইম্পেক্ত সমীৎ লিশিং অনি কুনতরুক্কী শক্তমশিং থম্লকখ্রে
19 FEB 2026 3:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ন্যু দিল্লীগী ভারত মন্দপমদা এ.আই. ইম্পেক্ত সমীৎ লিশিং অনি কুনতরুক হৌদোকপদা মহাক্না ৱারোল থমখিবগী শক্তমশিং থম্লকখ্রে।
X তা পোস্ত তৌরকখিবদা শ্রী মোদীনা হায়খিঃ
“আর্তিফিসিএল ইন্তেলিজেন্স অসি মীওইবগী পুৱারিদা খ্বাইদগী চাওবা ত্রান্সফোর্মেসনশিংগী মনুংদা অমনি!”
“এ.আই.গীদমক ভারতকি মীৎয়েং অসি মানব হায়বা ৱাহৈ অসিদা য়াওরি, মসিগী অর্থদি মীওইবা হায়বনি।”
“আর্তিফিসিএল ইন্তিলিজেন্সনা মীওইবা জাতিগী পোতেন্সিয়েল অসি অনৌবা অৱাংবা থাক্তা পুখৎলগনি”
“ঐখোয়না এ.আই.বু মালেমগী ওইবা কমন ওইনা গুদ অমা ওইনা শেমগৎনবা ৱারেপ লৌরসি”
“লাইবক থিবনা, এ.আই.গী দিপফেকশিং অমসুং ফেব্রিকেসন কন্তেন্তশিংনা ওপন সোসাইতিশিংবু তংদু লৈতাদবা ওইহল্লি।
ৱাতরমার্কিং অমসুং ময়েক শেংবা সোর্স স্তেন্দর্দশিং অসি হেন্না মথৌ তারে।
ঐখোয়না অঙাংশিংগী সেফতিগী মতাংদসু হেন্না চেকশিনগদবনি।”
“ভারত্তা দিজাইন অমসুং দিভেলপ তৌবা।
মালেমদা য়ৌহনবা।
মীওইবা জাতিদা য়ৌহনবিয়ু।”
“দিল্লীদা পাংথোকখিবা এ.আই.গী ইম্পেক্ত সমীৎ অসিনা এ.আই. ৱর্ল্দদগী হু’স হু শিংবু পুন্না পুরকপা।
লৈবাক চামা হেনবগী মীহুৎশিং য়াওরি।
মালেমগী কাচিন-কোয়া খুদিংদগী শক্নাইরবশিংনা শরুক য়ারি।
ঐখোয়গী পান্দম অসি অমগা অমগা মান্নৈ – ঐখোয়গী গ্রহ অসিগী য়াইফনবা এ.আই.গী পাৱর শিজিন্নবা।”
“নই দিল্লীদা পাংথোকখিবা মালেমগী খ্বাইদাগী চাওবা অমসুং পুৱারি ওইরবা এ.আই.ইম্পেক্ত সমীৎ!
@LulaOficial
@anuradisanayake
@ParmelinG
@KBM_ALNAHYAN