Prime Minister's Office
Prime Minister Welcomes Microsoft’s Largest-Ever Investment in Asia, Positions India as Global AI Hub
When it comes to AI, the world is optimistic about India: PM
09 DEC 2025 7:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed optimism about India’s leadership in Artificial Intelligence, following a productive discussion with Mr. Satya Nadella, Chairman and CEO of Microsoft.
The Prime Minister welcomed Microsoft’s announcement to make its largest-ever investment in Asia in India, underscoring the nation’s growing role as a trusted destination for innovation and technology.
Responding to a post by Mr. Satya Nadella, the Prime Minister said:
“When it comes to AI, the world is optimistic about India!
Had a very productive discussion with Mr. Satya Nadella. Happy to see India being the place where Microsoft will make its largest-ever investment in Asia.
The youth of India will harness this opportunity to innovate and leverage the power of AI for a better planet.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়াদা মাইক্রোসফতকী খ্বাইদগী চাউবা ইনভেস্তমেন্তবু তরাম্না ওকখ্রে, ভারত অসি গ্লোবেল AI হব অমা ওইহল্লগনি
AIগী মতাংদা মালেমনা ভারতকী মতাংদা থাজবা থম্লি: পি.এম.
09 DEC 2025 7:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মাইক্রোসফতকী চেয়রমেন অমসুং CEO শ্রী সত্য নাদেলাগা কান্নবা ৱারী শানরবা মতুংদা আর্তিফিসিয়েল ইন্তেলিজেন্সকী লমদা ভারতনা লুচিংবা ওইগদৌরিবা অসিদা থাজবা থম্লি হায়না ফোংদোকখি।
ইন্নোবেসন অমসুং তেক্নোলোজীগী থাজবা য়াবা মফম অমা ওইনা লৈবাক অসিনা লৌরিবা থৌদাং হেনগৎলক্লিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা মাইক্রোসফোর্তনা ভারত্তা এসিয়াদা খ্বাইদগী চাউবা ইনভেস্তমেন্ত তৌনবা লাউথোকপবু তরাম্না ওকখি।
শ্রী সত্য নাদেলানা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি:
“AIগী ৱাফম লাকপদা, মালেম অসিনা ভারতকী মতাংদা থাজবা থম্লি!
সত্য নাদেলাগা য়াম্না কান্নরবা মওংদা খন্ন-নৈনখি। ভারতনা এসিয়াদা মাইক্রোসফনা খ্বাইদগী চাউবা ইনভেস্তমেন্ত তৌবা মফম ওইরকপদা নুংঙাইবা ফাওই।
ভারতকী নহারোলশিংনা ইন্নোবেসন তৌনবা মসিগী খুদোংচাবা অসিগী কান্নবা লৌরগনি অমসুং হেন্না অফবা গ্রহ অমগীদমক AIগী শক্তি শিজিন্নগনি।”