Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to a landslide on the route to the Shri Mata Vaishno Devi Temple
27 AUG 2025 1:01PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi condoled the loss of lives due to a landslide on the route to the revered Shri Mata Vaishno Devi Temple.
In a message shared on X today, the Prime Minister said:
“The loss of lives due to a landslide on the route to the Shri Mata Vaishno Devi Temple is saddening. My thoughts are with the bereaved families. May the injured recover at the earliest. The administration is assisting all those affected. My prayers for everyone’s safety and well-being.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী মাতা ভৈষ্ণো দেভি মন্দিরগী লম্বেলদা চীং নীংখাইবনা মরম ওইদুনা লৈখদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
27 AUG 2025 1:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শেংলবা শ্রী মাতা ভৈষ্ণো দেভী মন্দিরগী লম্বেলদা চীং নীংখাইবনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ঙসি X তা শিয়র তৌখিবা মেসেস অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“শ্রী মাতা ভৈষ্ণো দেভী মন্দিরগী লম্বেলদা চীং নীংখাইবনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। অৱাবা তারবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। লৈঙাক্না অৱাবা তারবা পুম্নমক মতেং পীরি। মীপুম খুদিংমক শাফনা অমসুং তেক্তা কাইদনা লৈনবা ঐহাক্না থৌনিজরি।”