Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes passage of The Promotion and Regulation of Online Gaming Bill, 2025; says it will boost e-sports and safeguard society
21 AUG 2025 10:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has welcomed the passage of The Promotion and Regulation of Online Gaming Bill, 2025 by both Houses of Parliament.
The Prime Minister said that the Bill highlights India’s commitment towards becoming a hub for gaming, innovation and creativity. He stated that the this bill will encourage e-sports and online social games, while at the same time protecting society from the harmful effects of online money games.
Responding to the X post of Union Minister, Shri Ashwini Vaishnaw about passage of aforementioned bill, Shri Modi said;
“This Bill, passed by both Houses of Parliament, highlights our commitment towards making India a hub for gaming, innovation and creativity. It will encourage e-sports and online social games. At the same time, it will save our society from the harmful effects of online money games.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রমোসন এন্দ রিগ্যুলেসন ওফ ওনলাইন গেমিং বিল, 2025 পাস তৌখিববু তরাম্না ওকখ্রে; মসিনা ই-স্পোর্তস থৌগৎকনি অমসুং খুন্নাইবু শাফনা থমগনি ফোংদোকখ্রে
21 AUG 2025 10:47PM by PIB Imphal
পার্লিয়ামেন্তগী হাউস অনিমক্না প্রমোসন এন্দ রিগ্যুলেসন ওফ ওনলাইন গেমিং বিল, 2025 পাস তৌখিববু প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তরাম্না ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি বিল অসিনা গেমিং, ইন্নোভেসন অমসুং ক্রিএতিবিতীগীদমক হব অমা ওইনবা ভারতকী ফিরেপ অদু উৎলি। মহাক্না হায় মদুদি বিল অসিনা ই-স্পোর্তস অমসুং ওনলাইন সোসিএল গেমশিং পুক্নিং থৌগৎকনি অমরোমদনা ওনলাইন মনী গেমশিংগী খুদোংথিনীংঙাই ওইবা মচাকশিংদগী খুন্নাই অসিবু ঙাকথোক্কনি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনি ভৈষ্ণোনা মথক্তা পল্লিবা বিল অসি পাস তৌখিবগী মতাংদা তৌখিবা Xকী পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়;
“পার্লিয়ামেন্তগী হাউস অনিমক্না পাস তৌখিবা বিল অসিনা গেমিং, ইন্নোভেসন অমসুং ক্রিএতিবিতীগীদমক হব অমা ওইনবা ভারতকী ফিরেপ অদু উৎলি। মসিনা ই-স্পোর্তস অমসুং ওনলাইন সোসিএল গেমশিং পুক্নিং থৌগৎকনি। মসিগা লোয়ননা মসিনা ওনলাইন মনী গেমশিংগী খুদোংথিনীংঙাই ওইবা মচাকশিংদগী খুন্নাই অসিবু কনবা ঙমগনি।”