Prime Minister's Office
PM thanks World Leaders for their greetings on 79th Independence Day
16 AUG 2025 5:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, thanked World Leaders for their greetings and wishes on the 79th Independence Day.
In response to a tweet by the President of Ukraine, the Prime Minister said:
“Thank you President Zelenskyy for your warm greetings. I deeply value the joint commitment to forging even closer ties between India and Ukraine. We earnestly wish our friends in Ukraine a future marked by peace, progress and prosperity.
@ZelenskyyUa”
Replying to a tweet by the Prime Minister of Israel, Shri Modi said:
“Thank you PM Netanyahu for your warm wishes. May India-Israel friendship continue to flourish…may both countries further strengthen and deepen this relationship bringing peace, development as well as security to our people.
@IsraeliPM”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
৭৯ শুবা নিংতম্বা নুমিত্ত মখোয়না য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক মালেমগী লুচিংবশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
16 AUG 2025 5:31PM by PIB Imphal
৭৯ শুবা নিংতম্বা নুমিত্ত মখোয়না য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক মালেমগী লুচিংবশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুক্রেনগী রাষ্ট্রপতিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোমগী য়াইফ পাউজেলগীদমক রাষ্ট্রপতি জেলেন্সকি থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত অমসুং য়ুক্রেনগী মরক্ত লৈনরিবা মরীশিং হেন্না চেৎশীনহন্নবা অপুনবা ওইনা থাজবা পীখিবা অদু ঐনা লুম্না লৌরি। য়ুক্রেন্দা শান্তি, চাউখৎপা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা তুংলমচৎ অমা লাক্নবা ঐখোয়গী মরুপশিংদা ঐখোয়না পাউজেল পীজরি।
@ZelenskyyUa”
ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোমগী য়াইফ পাউজেলগীদমক প্রধান মন্ত্রী নেতনয়াহু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত-ইজরেলগী মরুপ-মপাংগী মরী হেন্না চাউখৎলসনু…লৈবাক অনিমক মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎপা অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামগী সেকুরিতি অমসুং শান্তি অমসুং চাউখৎপগা পুরক্নবা মরী অসি চেৎশীনবা ওইরসনু।
@IsraeliPM”