প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৭৯ সংখ্যক স্বাধীনতা দিৱসৰ শুভেচ্ছা জনোৱাৰ বাবে বিশ্বনেতাসকলক ধন্যবাদ জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
16 AUG 2025 5:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৭৯ সংখ্যক স্বাধীনতা দিৱসত শুভেচ্ছা আৰু অভিনন্দন জনোৱাৰ বাবে বিশ্বনেতাসকলক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰিছে।
ইউক্ৰেইনৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়-
'উষ্ম অভিবাদনৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি জেলেনস্কিক ধন্যবাদ।ভাৰত আৰু ইউক্ৰেইনৰ মাজত আৰু অধিক ঘনিষ্ঠ সম্পৰ্ক গঢ়ি তোলাৰ যৌথ প্ৰতিশ্ৰুতিক মই গভীৰভাৱে মূল্য দিওঁ।ইউক্ৰেইনত থকা আমাৰ বন্ধুসকলৰ বাবে আমি আন্তৰিকতাৰে কামনা কৰিছো যে শান্তি, প্ৰগতি আৰু সমৃদ্ধিৰ দ্বাৰা ভৱিষ্যত চিহ্নিত হওক।
@ZelenskyyUa”
ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ টুইটৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়-
' উষ্ম শুভেচ্ছাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী নেতানিয়াহুক ধন্যবাদ।ভাৰত-ইজৰাইলৰ বন্ধুত্ব অব্যাহত থাকক ...দুয়োখন দেশে আমাৰ জনসাধাৰণৰ বাবে শান্তি, উন্নয়নৰ লগতে নিৰাপত্তা কঢ়িয়াই অনা সম্পৰ্কক আৰু অধিক শক্তিশালী তথা গভীৰ কৰক।
@IsraeliPM”

Prime Minister's Office
PM thanks World Leaders for their greetings on 79th Independence Day
16 AUG 2025 5:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, thanked World Leaders for their greetings and wishes on the 79th Independence Day.
In response to a tweet by the President of Ukraine, the Prime Minister said:
“Thank you President Zelenskyy for your warm greetings. I deeply value the joint commitment to forging even closer ties between India and Ukraine. We earnestly wish our friends in Ukraine a future marked by peace, progress and prosperity.
@ZelenskyyUa”
Replying to a tweet by the Prime Minister of Israel, Shri Modi said:
“Thank you PM Netanyahu for your warm wishes. May India-Israel friendship continue to flourish…may both countries further strengthen and deepen this relationship bringing peace, development as well as security to our people.
@IsraeliPM”