Prime Minister's Office
Principal Secretary to the Prime Minister, Dr. P K Mishra, reaffirms India's commitment to global disaster resilience efforts during the 8th Global Platform for Disaster Risk Reduction in Geneva
04 JUN 2025 9:06AM by PIB Delhi
Principal Secretary to the Prime Minister, Dr. P K Mishra, reaffirmed India's commitment to global disaster resilience efforts during the 8th Global Platform for Disaster Risk Reduction in Geneva yesterday (03 June 2025). He held productive discussions with Norway's Deputy Minister for International Development, Ms. Stine Renate Håheim, emphasizing the importance of international cooperation in disaster risk reduction.
Dr. Mishra also participated in the platform's opening ceremony, highlighting India's proactive approach to disaster preparedness and resilience-building, reinforcing India's dedication to strengthening partnerships for a safer and more resilient future.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপ সেক্রেতরী, দা. পি.কে. মিশ্রানা জেনেভাদা পাংথোকখিবা 8শুবা গ্লোবেল প্লেৎফোর্ম ফোর দিজাস্তর রিস্ক রিদক্সনদা মালেমগী দিজাস্তর রেজিলিয়েন্সকী খোঙথাংশিংদা ভারতকী অচেৎপা ফিরেপ অমুক হন্না থমখ্রে
04 JUN 2025 9:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপ সেক্রেতরী, দা. পি.কে. মিশ্রানা জেনেভাদা ঙরাং (জুন 03, 2025) পাংথোকখিবা 8শুবা গ্লোবেল প্লেৎফোর্ম ফোর দিজাস্তর রিস্ক রিদক্সনদা মালেমগী দিজাস্তর রেজিলিয়েন্সকী খোঙথাংশিংদা ভারতকী অচেৎপা ফিরেপ অমুক হন্না থমখ্রে। মহাক্না দিজাস্তর রিস্ক রিদক্সনদা মালেমগী তেংবাং পীনবা মরু ওইবদা অকনবা মীৎয়েং চংদুনা নোরৱেগী ইন্তর্নেস্নেল দিবেলপমেন্তগী দিপুতী মিনিস্তর, মিস স্তিনে রেনেৎ হাহেইমগা লোয়ননা কান্নরবা খন্ন-নৈনবশিং পাংথোকখি।
দা. মিশ্রানা ভারতকী খুদোংথিবা থোরকপা মতমদা থেংননবা শেম শানবা অমসুং রেসিলিয়েন্স-বিল্দিংগী প্রোএক্তিব এপ্রোচ অদু থম্লদুনা প্লেৎফোর্মগী হৌদোকপগী থৌরমদসু শরুক য়াখি, মসিনা শাফবা অমসুং হেন্না মপাঙ্গল লৈবা তুংলমচৎ অমগীদমক পার্তনরশিপশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ভারতনা কত্থোক্লি ফোংদোকখি।