Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Indian space startup Digantara at the success of Mission SCOT
17 JAN 2025 11:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the Indian space startup Digantara at the success of Mission SCOT. He remarked that it was an important contribution of the growing Indian space industry towards enhancing space situational awareness.
Responding to a post by Digantara on X, Shri Modi wrote:
“Kudos to Indian space startup @Digantarahq at the success of Mission SCOT. This is an important contribution of the growing Indian space industry towards enhancing space situational awareness.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মিসন SCOT মায়পাকপদা ইন্দিয়ন স্পেস স্তার্তঅপ দিগনতারাবু থাগৎখ্রে
17 JAN 2025 11:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মিসন SCOT মায়পাকপদা ইন্দিয়ন স্পেস স্তার্তঅপ দিগনতারাবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি মসি স্পেস সিচুএস্নেল এৱেরনেস হেনগৎহন্নবা মাইকৈদা হেনগৎলক্লিবা ইন্দিয়ন স্পেসকী মরু ওইবা থৌদাং অদুনি।
Xতা দিগনতারানা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা ইখি:
“মিসন SCOT মায়পাকপদা ইন্দিয়ন স্পেস স্তার্তঅপ @Digantarahqবু থাগৎপা ফোংদোকচরি। মসি স্পেস সিচুএস্নেল এৱেরনেস হেনগৎহন্নবা মাইকৈদা হেনগৎলক্লিবা ইন্দিয়ন স্পেসকী মরু ওইবা থৌদাং অদুনি।”