ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମିଶନ ସ୍କଟ୍‍ ର ସଫଳତାରେ ଭାରତୀୟ ମହାକାଶ ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ୍ ଦିଗନ୍ତରାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 JAN 2025 11:14PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ମିଶନ ସ୍କଟ୍‍ ର ସଫଳତାରେ ଭାରତୀୟ ମହାକାଶ ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ୍ ଦିଗନ୍ତରାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି। ସେ କହିଥିଲେ ଯେ ମହାକାଶ ପରିସ୍ଥିତିଗତ ସଚେତନତା ବୃଦ୍ଧି ଦିଗରେ ଭାରତୀୟ ମହାକାଶ ଉଦ୍ୟୋଗର ଏହା ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଯୋଗଦାନ।
'ଏକ୍ସ "ରେ ଦିଗନ୍ତରାଙ୍କ ଏକ ପୋଷ୍ଟ୍ର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତି :
"ମିଶନ ସ୍କଟ୍‍ ର ସଫଳତା ପାଇଁ ଭାରତୀୟ ମହାକାଶ ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ୍ ଦିଗନ୍ତରା କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ। ମହାକାଶ ପରିସ୍ଥିତିଗତ ସଚେତନତା ବୃଦ୍ଧି ଦିଗରେ ବଢୁଥିବା ଭାରତୀୟ ମହାକାଶ ଉଦ୍ୟୋଗର ଏହା ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଯୋଗଦାନ।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Indian space startup Digantara at the success of Mission SCOT
17 JAN 2025 11:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the Indian space startup Digantara at the success of Mission SCOT. He remarked that it was an important contribution of the growing Indian space industry towards enhancing space situational awareness.
Responding to a post by Digantara on X, Shri Modi wrote:
“Kudos to Indian space startup @Digantarahq at the success of Mission SCOT. This is an important contribution of the growing Indian space industry towards enhancing space situational awareness.”