প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘মিছন স্কট’ৰ সাফল্যত ভাৰতীয় মহাকাশ ষ্টাৰ্টআপ ‘দিগন্তৰা’ক প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
17 JAN 2025 11:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ‘মিছন স্কট’ৰ সাফল্যত ভাৰতীয় মহাকাশ ষ্টাৰ্টআপ ‘দিগন্তৰা’ক প্ৰশংসা কৰে। তেওঁ মন্তব্য কৰে যে মহাকাশ পৰিস্থিতি সম্পৰ্কীয় সজাগতা বৃদ্ধিৰ দিশত এয়া হৈছে বৰ্ধিত ভাৰতীয় মহাকাশ উদ্যোগৰ এক গুৰুত্বপূৰ্ণ অৱদান।
‘দিগন্তৰা’ই ‘এক্স’-ত কৰা এটা ‘পোষ্ট’ৰ সঁহাৰি জনাই শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছে:
"মিছন স্কট’ৰ সাফল্যত ভাৰতীয় মহাকাশ ষ্টাৰ্টআপ @Digantarahq ক প্ৰশংসা কৰিছোঁ। মহাকাশ পৰিস্থিতি সম্পৰ্কীয় সজাগতা বৃদ্ধিৰ ক্ষেত্ৰত বৰ্ধিত ভাৰতীয় মহাকাশ উদ্যোগৰ এয়া হৈছে এক গুৰুত্বপূৰ্ণ অৱদান।"

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Indian space startup Digantara at the success of Mission SCOT
17 JAN 2025 11:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the Indian space startup Digantara at the success of Mission SCOT. He remarked that it was an important contribution of the growing Indian space industry towards enhancing space situational awareness.
Responding to a post by Digantara on X, Shri Modi wrote:
“Kudos to Indian space startup @Digantarahq at the success of Mission SCOT. This is an important contribution of the growing Indian space industry towards enhancing space situational awareness.”