Prime Minister's Office
Our Yuva Shakti can do wonders: Prime Minister
28 NOV 2024 6:52PM by PIB Delhi
Expressing confidence that India’s Yuva Shakti can do wonders, the Prime Minister Shri Narendra Modi reiterated the Government’s commitment to give them all the opportunities to make them shine and excel.
Responding to a post by MyGovIndia handle, Shri Modi said:
“Our Yuva Shakti can do wonders! And, we are committed to giving them all the opportunities that will make them shine and excel.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମର ଯୁବ ଶକ୍ତି ଚମତ୍କାର କରିପାରିବେ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 NOV 2024 6:52PM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତର ଯୁବ ଶକ୍ତି ଆଶ୍ଚର୍ଯ୍ୟଜନକ କାର୍ଯ୍ୟ କରିପାରିବେ ବୋଲି ଆତ୍ମବିଶ୍ୱାସ ପ୍ରକାଶ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି । ସେମାନେ କୌଣସି ବି ଲକ୍ଷ୍ୟ ହାସଲ କରିପାରିବେ। ସେମାନଙ୍କର ଭବିଷ୍ୟତ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳ ଏବଂ ସଫଳତା ଆଣିଦେବା ପାଇଁ ସମସ୍ତ ସୁଯୋଗ ଦେବାକୁ ସରକାରଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଦୋହରାଇଛନ୍ତି ।
ମାଇଗଭ୍‌ଇଣ୍ଡିଆ ହ୍ୟାଣ୍ଡେଲ୍ ଦ୍ୱାରା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି :
“ଆମର ଯୁବ ଶକ୍ତି ଚମତ୍କାର କରିପାରିବେ ! ଏବଂ, ଆମେ ସେମାନଙ୍କୁ ସମସ୍ତ ସୁଯୋଗ ଦେବା ପାଇଁ ପ୍ରତିବଦ୍ଧ, ଯାହା ସେମାନଙ୍କୁ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳ ଏବଂ ସଫଳ କରିବ ।