প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী যুব শক্তিনা অঙকপশিং পাংথোকপা ঙমগনি: প্রধান মন্ত্রী
28 NOV 2024 6:52PM by PIB Imphal
ঐখোয়গী যুব শক্তিনা অঙকপশিং পাংথোকপা ঙম্মী হায়না থাজবা ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মখোয় মশেক-মঙাল থোক্নবা অমসুং মীথোই মীহেন্নবা সরকারনা মখোয়দা খুদোংচাবা খুদিংমক পীগনি।
MyGovIndia হেন্দলগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী যুব শক্তিনা অঙকপশিং পাংথোকপা ঙমগনি! মখোয় মশেক-মঙাল থোক্নবা অমসুং মীথোই মীহেন্নবা সরকারনা মখোয়দা খুদোংচাবা খুদিংমক পীগনি”।

Prime Minister's Office
Our Yuva Shakti can do wonders: Prime Minister
28 NOV 2024 6:52PM by PIB Delhi
Expressing confidence that India’s Yuva Shakti can do wonders, the Prime Minister Shri Narendra Modi reiterated the Government’s commitment to give them all the opportunities to make them shine and excel.
Responding to a post by MyGovIndia handle, Shri Modi said:
“Our Yuva Shakti can do wonders! And, we are committed to giving them all the opportunities that will make them shine and excel.”