Prime Minister's Office
Prime Minister greets ITBP Himveers on occasion of ITBP Raising Day
24 OCT 2024 10:41AM by PIB Delhi
Greeting the ITBP Himveers and their families on the occasion of ITBP Raising day, the Prime Minister, Shri Narendra Modi hailed the ITBP as a symbol of valour and dedication. He also lauded their efforts during natural disasters and rescue operations which inspire immense pride among the people.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Raising Day greetings to ITBP Himveers and their families. This Force stands tall as a symbol of valour and dedication. They protect us, including in some of the most challenging terrains and tough climatic conditions. Additionally, their efforts during natural disasters and rescue operations inspire immense pride among the people. @ITBP_official”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ITBPগী রাইজিং দেনা লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ITBP হিমভীরশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
24 OCT 2024 10:41AM by PIB Imphal
ITBPগী রাইজিং দেনা লাকপদা ITBP হিমভীরশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীরদুনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ITBP অসি থৌনা অমসুং কত্থোকপগী খুদম অমনি হায়না থাগৎখ্রে। মীয়ামদা চাউনা চাউথোকপা পোকহনখিবা মখোয়না মহৌশাগী খুদোংথিবা থোকপা মতমদা মখোয়না হোৎনখিবা অমসুং মীকনবগী থবক চত্থখিবশিং অদুবুসু থাগৎখি।
Xকী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়:
“ITBP হিমভীরশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ফোর্স অসিনা থৌনা অমসুং কত্থোকপগী খুদম অমা ওইনা লেপ্পী। মখোয়না খ্বাইদগী খুদোংচাদবা মফমশিং অমসুং ক্লাইমেতিক কন্দিসন ফত্তবা মফম য়াওনা ঐখোয়বু ঙাকপী-শেনবীখি। মসিগী মথক্তা মখোয়না মহৌশাগী খুদোংথিবা থোকপা মতমদা মখোয়না হোৎনখিবা অমসুং মীকনবগী থবক চত্থখিবশিং অদুনা মীয়ামদা চাউনা চাউথোকপা পোকহনখি। @ITBP_official”