প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আইটিবিপিৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে আইটিবিপি হিমবীৰসকলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
24 OCT 2024 10:41AM by PIB Guwahati
আইটিবিপিৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে আইটিবিপি হিমবীৰ আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়ালক শুভেচ্ছা জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আইটিবিপিক বীৰত্ব আৰু সমৰ্পণৰ প্ৰতীক হিচাপে অভিবাদন জনায়। তেওঁ প্ৰাকৃতিক দুৰ্যোগ আৰু উদ্ধাৰ অভিযানৰ সময়ত তেওঁলোকৰ প্ৰচেষ্টাক প্ৰশংসা কৰে, যিয়ে জনসাধাৰণৰ মাজত অপৰিসীম গৌৰৱৰ অনুভৱ জাগৃত কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সৰ এটা পোষ্টত এনেদৰে লিখিছে:
"আইটিবিপি হিমবীৰ আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়ালক প্ৰতিষ্ঠা দিৱসৰ শুভেচ্ছা জনাইছো। এই বাহিনী বীৰত্ব আৰু সমৰ্পণৰ প্ৰতীক হিচাপে আকাশচুম্বী হৈ আছে। তেওঁলোকে আমাক সুৰক্ষা দিয়ে, যাৰ ভিতৰত আছে কিছুমান আটাইতকৈ প্ৰত্যাহ্বানপূৰ্ণ ভূখণ্ড আৰু কঠিন বতৰৰ পৰিস্থিতি। ইয়াৰ উপৰি প্ৰাকৃতিক দুৰ্যোগ আৰু উদ্ধাৰ অভিযানৰ সময়ত তেওঁলোকৰ প্ৰচেষ্টাই জনসাধাৰণৰ মাজত অপৰিসীম গৌৰৱৰ অনুভৱ জাগৃত কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister greets ITBP Himveers on occasion of ITBP Raising Day
24 OCT 2024 10:41AM by PIB Delhi
Greeting the ITBP Himveers and their families on the occasion of ITBP Raising day, the Prime Minister, Shri Narendra Modi hailed the ITBP as a symbol of valour and dedication. He also lauded their efforts during natural disasters and rescue operations which inspire immense pride among the people.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Raising Day greetings to ITBP Himveers and their families. This Force stands tall as a symbol of valour and dedication. They protect us, including in some of the most challenging terrains and tough climatic conditions. Additionally, their efforts during natural disasters and rescue operations inspire immense pride among the people. @ITBP_official”