Ministry of Home Affairs
Nominations for Padma Awards-2025 open till 15th September, 2024
12 SEP 2024 3:30PM by PIB Delhi
Nominations/recommendations for the Padma Awards 2025 to be announced on the occasion of Republic Day, 2025 have begun from 01st May 2024. The last date for nominations for Padma Awards is 15th September, 2024. The nominations/recommendations for Padma Awards will only be received online on the Rashtriya Puraskar Portal (https://awards.gov.in ).
The nominations/recommendations should contain all relevant details specified in the format available on the above said Portal, including a citation in narrative form (maximum 800 words), clearly bringing out the distinguished and exceptional achievements/service of the person recommended in her/his respective field/discipline.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
পদ্ম এৱার্দস-২০২৫ গী নোমিনেসনশিং সেপ্তেম্বর ১৫,২০২৪ ফাওবা শাংদোক্লে
12 SEP 2024 3:30PM by PIB Imphal
গনতন্ত্র দিবস, ২০২৫ থৌরমদা লাউথোক্কদবা পদ্ম এৱার্দস ২০২৫ গী ওনলাইন নোমিনেসন/রিকম্মেন্দেসন মে ১, ২০২৪ দা হাংদোকখ্রে। পদ্ম মনাশিংগী নোমিনেসন তৌবগী অরোইবা মতম সেপ্তেম্বর ১৫, ২০২৪ ওইরগনি। পদ্ম মনাশিংগী নোমিনেসন/রিকম্মেন্দেসনশিং অসি ওনলাইনগী খুত্থাংদা রাস্ত্রিয়া পুরুস্কার পোর্তেল (https://awards.gov.in ) দগী ফংগনি।
নোমিনেসন/রিকম্মেন্দেসনশিং অসিদা মথক্তা পল্লিবশিংগী অকুপ্পা মরোলশিং রাস্ত্রিয়া পুরুস্কার পোর্তেলদা ফংলে, অইবা ৱারোল ওইনা সাইতেসন (য়াম্লবদা ৱাহৈ ৮০০), মীওই অদুগী মরী লৈনবা ফীল্দ/দিসিপ্লিন অদুগী অখন্নবা মায় পাকপা/সর্ভিস অদুবু ময়েক শেংনা পুথোকপীবা য়াওনা অচঙবা মরী লৈনবা অকুপ্পা মরোল খুদিংমক য়াওগদবনি।