গৃহ মন্ত্ৰালয়
১৫ ছেপ্টেম্বৰ, ২০২৪ পৰ্যন্ত মুকলি থাকিব ‘পদ্ম বঁটা-২০২৫’ৰ মনোনয়ন পৰ্ব
12 SEP 2024 3:30PM by PIB Guwahati
গণতন্ত্ৰ দিৱস, ২০২৫ উপলক্ষে ঘোষণা কৰিব লগা ‘পদ্ম বঁটা ২০২৫’-ৰ বাবে মনোনয়ন/পৰামৰ্শ প্ৰদানৰ পৰ্ব ০১ মে’ ২০২৪ তাৰিখৰ পৰা আৰম্ভ হৈছে। ‘পদ্ম বঁটা’ৰ বাবে মনোনয়নৰ অন্তিম তাৰিখ হৈছে ১৫ ছেপ্টেম্বৰ, ২০২৪। ‘পদ্ম বঁটা’সমূহৰ মনোনয়ন/পৰামৰ্শ কেৱল ‘ৰাষ্ট্ৰীয় পুৰস্কাৰ পৰ্টেল’ (https://awards.gov.in)ত অনলাইনযোগে গ্ৰহণ কৰা হ'ব।
মনোনয়ন/পৰামৰ্শসমূহ-ত উপৰোক্ত ‘পৰ্টেল’-ত উপলব্ধ ‘ফৰ্মেট’-ত নিৰ্ধাৰিত সকলো প্ৰাসঙ্গিক বিৱৰণ থাকিব লাগিব, যাৰ ভিতৰত আছে- পৰামৰ্শ দিয়া ব্যক্তিগৰাকীয়ে নিজা ক্ষেত্ৰ/অনুশাসন-ত লাভ কৰা বিশিষ্ট আৰু ব্যতিক্ৰমী সাফল্য/সেৱাৰ বৰ্ণনামূলক ৰূপত এক উদ্ধৃতি (সৰ্বাধিক ৮০০ শব্দত)।

Ministry of Home Affairs
Nominations for Padma Awards-2025 open till 15th September, 2024
12 SEP 2024 3:30PM by PIB Delhi
Nominations/recommendations for the Padma Awards 2025 to be announced on the occasion of Republic Day, 2025 have begun from 01st May 2024. The last date for nominations for Padma Awards is 15th September, 2024. The nominations/recommendations for Padma Awards will only be received online on the Rashtriya Puraskar Portal (https://awards.gov.in ).
The nominations/recommendations should contain all relevant details specified in the format available on the above said Portal, including a citation in narrative form (maximum 800 words), clearly bringing out the distinguished and exceptional achievements/service of the person recommended in her/his respective field/discipline.